• 11ats.

Atsakymai

  1. 2

    Per du mėnesius buvau numetusi tik 2 kg,mažai,bet man jau patiko. Greit grįžau į tuos pačius 2 kg. :-\ bet per tuos du mėnesius,reikėjo pastangų ir nemažai. Ypač žiūrėti ,ką valgai,po kiek valgai,ir kada nustoti valgyti. Pratimus dariau vadinsmus ,pilateso pratimai. Man jie geriausi,nei tir nuo kurių vos gaudau orą. Dabar vėlgi pradėjau mažiau valgyti,dažnai žiūriu produkto kalorijas,ant kiekvieno rodo 100 gramui kiek yra kalorijų. Tsi renku ten kur mažiausias kiekis jų,ir dar priedu žiuriu kad neviršyčiau to šimto gramų maždaug vienu valgymu :-D viena,arba pusė duonos riekės tik. Arba geriausiai duoniukas :-) geriausiai rašoma neviršyti 1000 kalorijų per dieną :-). Na iki tiek smulkmeniškai dar nedaėjau,tingiu :-)

    Anonimas

  2. 1

    as nemeciau niekaip, man jis naturaliai nukrito, o ziurint ir koks dar tas svoris, jei arkim priaugta kokio 30-40kg tada ne kazka, tada jau viska daryciau kas i manoma, o jei iki kokiu 15 kg nesukciau sau galvos, kaip su nestumais abiem priaugau 13kg. tai laikesi 10kg svoris visus metu ir nepergyvenau laabai.

    tikmama

  3. 1

    iš tikrųjų kiekviena turi pati pajausti koks būdas jai tinka.. Aš išbandžiau ir nieko nevalgymą, ir minimalų valgymą, vėliau sportą ir vitaminus, o kai viską mečiau ir susilaukiau vaikų, svoris pats išgaravo belakstant paskui vaikus...

    Jorkaile

  4. 1

    Per nepilnus metus numečiau apie 12 kg. Tiesiog skaičiavau kalorijas ir kasdien svėriausi. Paskui pripratau sveikai ir neriebiai maitintis, nebereikėjo nieko skaičiuoti.

    marcipana

  5. 1

    Labas esant Lietuvoj numesdavau svori nieko neveikdama,aisku tame tarpe budavo porciju mazinimas (Sureguliuota mityba,valgiau maziau kepto maisto,daugiau troskindavausi.Vietoj saldumynu valgydavau daug darzoviu ir vaisiu,nu nebent kartais sokoladu pasilepindavau del gliukozes) ir ilgas pasivaiksciojimas,dviracio minimas ...Vietoj kazkokiu sulciu ar protein po sporto atsigerdavau vandeni sumaisyta su medumi,imbrieru ir citrinos sultimis (Jeigu bus idomu kaip as ji pasiruosiu galesiu parasyti issamiau) ...Dabar gyvenu Anglijoj,bet kuno sudejimu nesiskundziu,bet cia kiek yra zinoma nesvarbu ka desi i burna pusis kaip ant mieliu.Na tikiuosi atsakiau sekmes Tau siekiant tikslo!:-)

    Anonimas

  6. 0

    noriu numesti bent 5 kg ir sumazinti kuno apimtis pilvo ir slaunu srityse

    Ginciuke

  7. 0

    Rašydama nepaminėjau,kad jį vartoti galima su vandeniu ir arbata,užtenka vienas du šaukšteliai.Laikykite jį šaldytuve ...

    Anonimas

  8. 0

    Rašydama nepaminėjau,kad jį vartoti galima su vandeniu ir arbata,užtenka vienas du šaukšteliai.Laikykite jį šaldytuve ...

    Anonimas

  9. 0

    Labai paprasta jį paruošti (Kalba eina apie imbriero,medaus ir citrinos receptą).Nupirkus imbrierą atpjauti mažą gabaliuką ir nuskusti,sutraišyti su česnakine (Galima ir su blenderiu),išspausti vieną citriną,kad taip nebūtų kartu ir rūgštų išmaišykite su medumi.Aš jo dėka numečiau kažkur 6kg.

    Anonimas

  10. 0

    anonime, parasyk to stebuklingo gerimo recepta :-)

    Anonimas