• 5ats.

    ar galesiu pastoti?

    Sveiki. turiu labai idomia istorija. perskaiciau,kad greiciau prasidetu menesines,reikia isgerti silto pieno su jodu. zinau,kad esu paskutine beprote,kadtagip daryti negalima. taciau susipazinau su vaikinu,viskas labai greitai pas mus ivyko ir vestuves ir gyvenimas,dabar norim vaikelio.ar as po tokiu gerimu pastot galesiu?labai bijau :(

    Olialia85Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    O tavo istorija perskaityta tai ne idomi, o visiskas briedas.

    Anonimas

  2. 2

    visai nesuklydai galvodama,jei gersi toki "kokteili" tai busi ne tik idiote, be isimties. :D
    Tau reikia ne tokiu nesamoniu vaikytis.
    O geriau imk ir pradeki geri Folijos rugsti.Kokios reikia dozes jos gauti kas dien ,butent tavo organizmui,suzinosi apsilankius pas savo ginekologe.O toliau, tai sveikai maitintis,daugiau ilsekis,pamiegoki. Pasimylejus nebeki strimgalviais i dusa, o paguleki ramiai bent pusvalandi.Gali po sedmenim pasidet padet pgalvele.
    Nuo sios akimirkos abu su vyru privalote atsisakyt alkogolio,cigareciu... ir kitokiu zalingu iprociu.Pasitikrint savo sveikata.

    Anonimas

  3. 1

    jei labai noresite i pastosite. juk pilna moeru kurios net negere tokiu nesamoniu, sunkiai pastoja, reikia pastangu ar net mediku, ad jau cia belieka laukti, kaip jusu organizmas tam pasiruoses tai jau taip ir bus :)

    tikmama

  4. 1

    Nepasakyciau kad istorija labai idomi, daugiau naivi :p
    Tikrai, bobuciu pasakos kazkokios.
    Jei pati sau isikalsi i galva kad negali pastoti, tai, zinok, gali taip ir buti... Pasamones galia beribe.
    Taip kad nusiramink, ir nebegalvok daugiau apie tai. Tada ir pastosi greiciau ;)

    Yuki

  5. 0

    aciu jums ,bet taip kietai atsakynejot,kad net nemalonu pasidare :( tiesiog norejau pasiteirauti,bet kokiu atveju esu dekinga. vyras deje ruko,o as iq sportuoju ir stengiuos sveikai maitintis.

    Olialia85