• 10ats.

    gal kas turejote tokia problema, gal kazkam nesvetima, patarsite?

    turiu suni, jam 5 menesiai, nera grynaveislis, bet kailis trumpas, juodas kaip takso tipo, ta prasme ne ilgaplaukis. Nuo mazens daugiau maziau seriasi, bet nekreipiau demesio, galvojau jog visi gyvuliai kazkiek seriasi... paskutiniu metu pradejo sitaaip sertis, neimanoma, parketas visas praktiskai vien juodi plaukai, tamsu... pakeiciau sampuna, maudau reciau, maista is cheapy pakeiciau i darlinga, bandziau sukuoti, bet nera ten ka sukuoti, skura vien.
    Nebezinau ar naikinti jau ta suni ar dar bandyt laikyti, nebimanoma, visi vaiku rubeliai kojnytes vien sunio plaukai, net istraukus pasluoste sluostyti indus ne i tema juodi sunio plaukai, jis nuolat buna su pavadziu prisegtas prie stalo kojos, nes vos tik ji paleidi visur juoda....
    gal nuskambes jums kad piktai rasau, bet istiesu taip ir yra, esu pikta kiek galima siurbti per diena. Suo buv mylimas tikrai, miegojo lovoje su mumis, einam pasivaikscioti, zaidziam kamuoliuku viska, na bet tas serimasisi katastrofa. Patarkite ka daryti?

    mondeoNaminiai gyvūnaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Idomu,kiek kartu maudot?Ar duodat maisto "nuo stalo"?

    grirute

  2. 2

    Taip jau yra, turiu ne šunį o katę,beveik nei dienos nebūna ,kad nevalysiu jos nusišėrusių plaukų,ten kur pasigulinėjo. Vargas amžinas,ypač vasarą,šaltuosu sezonu mažiau. Bet ką padarysi,pasiėmėm vargelį. Mums kažkaip sunku atsikratyti,nors bėdu su ja ne tik dėl plaukų. O ir vaiko atžvilgiu negražus poelgis būtų.

    Anonimas

  3. 1

    Vezkit apziurai pas veterinara.ir as manau jog nuo maisto priklauso.galbut truksta vitaminu

    busimamama2

  4. 1

    Sveiki,na perskaičiau šią problemą jūsų ir noriu užduoti pora klausimų. O ar žinote,kad visi chapy darling katėm visokie kitekat nėra geras maistas? Reikia nueiti į vet. vaistinę,pasakyti savo problemą ten jums išrinks maistą ir praeis. Aišku jis brangesnis,bet jai turime gyveną,tai turime žinoti,kad čia ne žaislas kurį bet kada numesi ir jam bet ko nepaduosi. Antras dalykas,šuo turi maudomas į mėnesį kartą ne daugiau. Ir šampūnas turi būti ne šiaip pakeistas,o pagal veislę ir plauko rušį,panašiai kaip žmogui. O,kad nervina tie plaukai suprantu,bet reikėjo jau galvoti prieš perkant. Dabar geriau spręsti problemą kažką pakeičiant,o ne atiduodant,ar neduok D išmetant šunelį. Sekmės :)

    Keituks

  5. 1

    Beto ka dar galeciau pasakyti tai sunui reike gerai lauke isilakstyti. nes paskaicius jusu teksta tai sakyciau kad jam gal net koke liga gali buti, tad butinai pas veterinarus apsilankykit. O atsikratyti yra lengviause manau, pasiemet gyvuna tai ir stenkites,rupinkites.

    simona93

  6. 1

    Seip visi gyvunai linke sertis, bet labai daug tai negaletu:) tad patarciau pirma ka padaryt tai isvis jo nemaudyti nes seip naminei gyvunai is saves buna svarus. as savo suny maudau 1 arba 2 kartus per metus. Dazniau pasukuoju kieme. (nes mano suo ilgaplaukis) seip maista patarciau pirkti veterinarijoja arba gyvuni parduotuveja pasakius savo beda tikrai padetu jum:)

    simona93

  7. 0

    Paskiepitu paziuretu kas yra, gal serga kuom, ar vitaminu truksta

    Anonimas

  8. 0

    Anonime,veterinaras,dėl šuns šėrimosi į namus nevažinėja,nes tada veterinarai nieko neveiktų kaip po namus važinėtų ir spręstų problemą,kad šuo nesišertų.

    Keituks

  9. 0
  10. 0

    *Gyvūną.
    P.s. atsiprašau už klaidas,rašiau paskubomis :)

    Keituks