• 6ats.

    temperatura

    siandien israse antibiotiku, jau isgerem 3 kart, bet temp pakyla vis tiek iki 40, tai gal per anksti dar pagerejimo laukiam ar cia mums i priimamaji vaziuoti, bet gal jau ryt geriau bus, dar juk tik 12val praejo. patarkite

    mari252-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Jeigu vaiko busena tikrai prasta kvieskite greitaja ir pasakys jums ka toliau daryti , geriau nelaukti :)

    lover19

  2. 1

    Jei vaiko busena vangi-kreipkites i gydytojus visgi.atsargumo niekad nebus per daug.temperatura tikrai auksta

    busimamama2

  3. 1

    Paziurekite, kaip vaikas jauciasi si ryta, kokia temperatura. Manau turetu buti kiek mazesne. Antibiotikai nera tokie vaistai,kurie akimirksniu suveikia. Jei ir dabar teperatura siekia 40 laipsniu, paskambinkite gydytojai.

    Amorsita

  4. 1

    pasiskambinau gydytojai vakar vakare tai taip pat sake kad per ankstoka dar spresti per mazai laiko praeja, vakar velai vakare buvo temp soktelejusi iki 40,6 ir tai termometras dar nepypsejo kad jau pamatuota temp. bus matyti kaip siandien jausis. o nakti tai atpylinejo isgerta vandenuka. daug bezduku leido, rode kad pilveli skauda.

    mari25

  5. 1

    Na nenorekit,kad per 1 diena nukristu temperatura ir nesikeltu. Pas mus tik antros dienos vakare jau nebuna temperaturos.

    Anonimas

  6. 1

    Temperatūra tikrai aukšta. Kaip jaučiasi vaikas? Šeip iki tryjų dienų normalu pakylanti temperatūra. Tačiau pastebėjus,vangumą,mieguistumą ir net numušus temperatūrą,reiktų sunerimti. Mes su 39 tempertūros esame buvę iki ketutių dienų. Tik numušam pakilus 38 su keliom dalim ir vėl pakyla į aukštumas. Be abejo kol aukšta temperatūra vaikas jaučiasi ramesnis,bet nors ir trumpam numušus,atsirasdavo tam kartui žvalumas,noras kažką veikti,žaisti.

    Anonimas