Atsakymai

  1. 2

    Oro uoste gali atsiimti jau užsakytus bilietus, (pvz jei užsisakei telefonu ar pan.) bet ne juos nusipirkti. Atsiimant bilietus iš oro uosto, turi sumokėti dar už registraciją(check in), kas online yra nemokama. Pigiausias būdas pirkti bilietus yra internetu, ne būtinai tiesiai iš aviakompanijos svetainės, kartais per tokius kaip avia.lt yra pigiau. Taip pat, esu girdejus kad pigiausia bilieta savo skrydžiui galima rasti 2 savaites prieš skrydį, antradieniais. Bet nepatikrinau ar tai tiesa.

    Sausainiuke

  2. 2

    na nesu tikra gal, net ir abejociau kad pigiau na bet visko buna ir paciai butu idomu suzinot :)

    katikee

  3. 2

    As zinau kaip uzsisakyti bilieta internetu. Dazniausiai bilietus perku per www.avia.lt Bet esu girdejus kad kazkokiu budu imanoma uzsisakyti kazkaip tiesiogiai, berods oro uoste (gal ir klystu), tada kainos buna mazesnes.

    Yuki

  4. 2

    ziurint kokiom avialinijom naudojates as pavyzdziui skraidau su wizzair ir yra labai viskas paprasta tiesiog reikia isrinkti reikiama data ir viskas toliau vyksta is eiles turi uzpildyt keleiviu vardus pavardes jei skrenda vaikas dazniausia yra prasoma nurodyti amziu na ir t.t turi pazymeti koks bagazas bus imamas :) ir atsiskaitymas geriausiai yra kreditine kortele zinoma kai kur galima ir bankiniu pavedimu bet tada kali iskilti problemu pvz tokiu kaip : jei darote bankiniu pavedimu ir jei pavedima gauna avialinijos kita diena ir jei per ta laika kol jie gavo pavedima bilietas pabrango tada jusu prasys sumoketi f=dar likuti todel mano manymu geriausia atsiskaityti kreditine
    Zinoma kiekvienu avialiniju puslapiai skiriasi ir siektiek skiriasi bilieto uzsakymo sistema :)

    katikee

  5. 0