• 6ats.

    Sveikos,mamytes kurios savo maziukam davet paruostas,uzplikomas koses,kada ju atsisaket ir pradejot pacios virti,konkreciai klausiu apie grudines kruopu koses.

    DignaPrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as koses pradejau virti gal nuo 4 men, tai pusryciam duodavau uzplikomas, kad nereiktu pulti is lovos prie puodu

    samsung1992

  2. 2

    As daviau tik grikiu kose uzpiltine,nes nevalge mano gamintos.O duodavau iki pusantru metuku.

    grirute

  3. 2

    As jau no pirmo sauksto viriau tik pati kosytes is naturaliu kruopyciu,jas pries tai sumaldama iki norimo purumo. Nepirkau niekad jokiu paruosiamu greitam pagaminimui kosiu.Sumaltos-smulkintos naturalios kruopytes isverda per ta pati laikotarpi,kaip parduotuvines.O gardinau naturaliom virtom darzovemis,ar vaisiais. Pirma kosytes sauksta ragavo nuo 7 su trupuciu menesio. Iki tol turejau dar savo pienuko,tai primaitint pradejau,kai tik dingo. O 8-9 menesiuka i meniu iejo ir mesyte,varskyte,jogurtas, ir t.t.. nuo 10mt men. zuvyte. O metuku tai jau viska valge

    Anonimas

  4. 1

    as ju netiketam atvejui tik turedavau, ar skubeti ar ka.. o siaip visiskai viska viriau pati, net ta tyrele kur obuoliai bananai, ta irgi pati viriau.

    tikmama

  5. 1

    niekad nepirkau ir nepirksiu - verdu pati visas grudines koses ir trinu su blenderiu

    busimamama2

  6. 0

    Visada verdu pati, neperkam užpilamų košių, o štai draugė nuo 1 metukų amžiaus pati pradėjo virti, o iki to laiko duodavo užpilamas košytes.

    Gretuke