• 5ats.

    Ar galejo nuo jogurto isberti mazylio uzpakaliuka,nieko naujo daugiau neivedinejom tik vakar ir siandien ragavo jogurto dobilas,labai paraudo uzpakaliukas, matosi tikrai skauda vaikuciui..

    DignaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3
  2. 2
  3. 1

    Drasiai gli bet kuria kuno vieta isberti :)

    lover19

  4. 1

    As tai nepasitikiu produktais stovinciais musu parduotuviu vitrinuose.Ju dauguma patenka kaip sakoma uz "patepima" san.epid. reikalavimams ir visiskai neatitinknciu ribotumo bei normu.
    Pati dirbu , ten kur zmones nesa pvz: nesa vaistus pirktus musu didziuosiuose vaistinese.I kurias turi buti pristatomi vaistai tik sertifikuoti ir atitinkantis tiraja sudeti ant pakuotes.
    Bet deje, is 20mt atnestu pakuociu, deje tik 5-7 ios buna originalios, o visa kita falsifikatas,ar produktas tik isvaizdos panasus i tai,ka isivaizduojate geriate vartodami.
    Taigi tik vos 30% yra to,i ka galite patiketi.
    Zodziu "gydo" Lietuvele savo liaudi vaistais "patikek i tai ka geri" ir pagysi nuo nusiteikimo laipsnio.
    taigi net 70% yra vaistu yra akiu dumimas.
    Zinoma nuo miltu ,krakmolo ar kieciu zoleliu ekstrakto,jei tablete turi but karti,ar saldiklio jei skani su sirupu nemirsi.. bet ir nepagysi. tas pats ir dar didesnis procentas brukalu net 80% ,tai sudaro maisto papildu ir vitaminu falsifikatu.
    O ka jau kalbet apie jogurta ar pieno gaminiu skiedinius...
    Zinoma gali but ir jogurte elergenu,dazykliu,ar draudzimu saldikliu. nors pakuoteje nurodyta naturalus produktas.tiket neverta.
    Jau vien tai ,kad su skoniu , jau viska pasako,kad tos uogos ne naturalios is misko ar sodo,o jau konservuotas gaminys.kaip priedas.. todel berimas,gali lydet jautresnius dar ir kaip,nuo tokio "naturalumo"

    Anonimas

  5. 0

    as jogurta perku be jokiu priedu, tiesiog naturalu, o paskui pati idedu uogyciu jei buna svieziu ziema is saldiklio.
    geriau kuri laika apskritai jokio jogurto nevartoti.

    Anonimas