• 4ats.

    Darbo interviu

    Vakar buvau darbo interviu ir imones direktorius pradejo klausineti ar atvaziavau su masina, ar su autobusu. Be to, buvo idomu ar gyvenam name, nuomojames buta, ar nuosavam gyvenam. Man kazkaip keistai pasirode. Ka galvojat? Gal siais laikais normalu tokiu dalyku klausinet?

    Lily_peaDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Siaip nenormalu.matyt darbdavys norejo susidaryti ispudi apie jusu finansini statusa

    busimamama2

  2. 0

    Nu tikrai nenormalu,jei tau reikia darbuotojo tai klausia esminiu dalyku ,kur dirbot?kiek stazo? ir panasiai,bet jau kaip sakau namu skalbinius skalbt tai tikrai pagal tai darbuotojo neisirinksi.Buvau pries kelias dienas nustebusi kai direktore paklause pries priimant i darba ka veikiat laisvalaikiu...tiesiai sviesiai atsakiau auginu vaikus :),nes turiu tris o tai daug pasako koks mano laisvalaikis,paskui galvoju gal ji norejo,kad as dirbciau be laisvadieniu :)

    NORFA

  3. 0

    manęs darbo pokalbyje taip pat klausė ar vairuoju mašiną, nors su darbo specifika tai visiškai nesusiję atsakiau, jog tausoju gamtą ir renkuosi viešąjį transportą:) sekantis klausimas buvo"tai jūs važinėjat dviračiu?", net juokas paėmė, matomai, net nežino ką reiškia žodis "viešasis transportas".

    Anonimas

  4. 0

    Gal jis siaip bendravo kaip su pazystamu uztai visko klausinejo , jei jau butu paklauses kiek vyras uzdirba tai butu itartina

    lover19