• 7ats.

    susitaikymas

    ka mote apie tokis seimas, kurios del vienokiu ar kitokiu priezasciu issiskiria oficialiai, o po kurio laiko vel susieina? ar verta dar meginti, ar jusu manymu geriau nebesitiketi nieko gero?

    agnesmŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    geriausia i ta pati s.. 2 karus nelipti ir tuo labiau nesigrezioti agal.

    tikmama

  2. 2

    Tokie blaškymaisi neprives prie gero. Jie kartosis ir toliau. Reikia susiimti,jei nieko nesigauna skirtis. Nesamonė,skirtis ir vėl susieiti,ir t.t.

    Anonimas

  3. 2

    Labai priklauso nuo ivairiausiu detaliu santykiuose, tad vienareiksmisko atsakymo neturiu. Bet, jei abu buve sutuoktiniai mato tikra perspektyva tarp ju ateityje, tai kodel ne :)

    Yuki

  4. 1

    Ziurint del kokios priezasties issiskyret , gal jau praejo sektiek laiko atvesot ir supratot kad vistiek negalit but viens be kito tai kodel nebandyt visko klijuot , aisku to turi noret abi puses jei to nera bent is vienos puses tai bergzias reikalas bandyt kazka ,ar tiketis kad pasikeis.

    lover19

  5. 1

    mano pažįstamų rate dvi poros tokios buvo,vieni net ir oficialiai išsiskyrė, po to susitaikė, dar po 2 vaikučius abi poros pasigimdė ir laimingai visi gyvena.
    bet visi jauni pirmą kartą tuokėsi ir iš reikalo, po to matyt susitupėjo ir viskas buvo ok.taip kad čia negali žinoti tokių dalykų.

    Anonimas

  6. 1

    siulyciau nesiskirti, kai tik atsiranda "bangavimas", tiesiog islaukti...bet tai individualu ir uz tai as nieko nemanau ir nieko nepatarsiu

    juratele

  7. 0

    va ko as nesuprantu kam taikytis jeigum isiskiret? gyvenkit nauja gyvenima ir tuo dziaukites, o nesigreziokit atgal..

    bambaliukas