• 4ats.

    pagimdziau vasario menesi, pirmasis kraujavimas, kaip supratau menesines, atsirado rugpjucio pradzioje, o po ju antruju menesiniu nesulaukiu jau daugiau negu pusantro menesio. nors jausmas kamuoja lyg jau tuoj tuoj sirgsiu. nestumo testas neigiamas. nustojau maitinti daugiau negu pries menesi. ar verta sunerimti? gal yra kam taip buve?

    justinajoPogimdyvinis periodasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Ne visosm menesines atsistato taip greit.kai kam jos gali issibalansuot dar ilgam laiko tarpe.Kas jum gerai ar ne, gali atsakyt tik jusu ginekologe. jei itars kokiu neigiamu priezasciu,tai pasidarysit tyrimus,ir bus aiskiau kaip kas vyksta jums.

    Anonimas

  2. 2

    Gali praeiti siek tiek laiko kol menesines susireguliuos po gimdymo.

    busimamama2

  3. 1

    viskas cia gerai, nenorekite, kad per pora menesiu taptumete kaip nauja. as isvis su pirmu vaikuciu tik po puses metu susirgau o menesines susitvarke po pusantru metu ar daugiau iki tol buvo nereguliarios, nezinodavau kada man ju laukti. sirgimas tai trumpas tai ilgas budavo, o kartais tik tepimas. kartais jausdavau maudimus, pms o kartais ne.

    tikmama

  4. 0

    man taip yra.antros menesines velavo dvi savaites.galvojau, kad laukiuosi, bet testai neigiami.poto prasidejo gausios su kresuliais ir tesesi 6d. ilgokai.buvo labai sunkios, ypac tos dvi savaites.bet vistiek prastai jauciuosi ir po ju, maudzia pusiauja, kojos sunkios.pas mane visalaik jos ziauriai sunkios budavo.o dabar jei dar ir pries jas sunki svijauta bus, tai visai galima nuprotet. as tik is forumu suzinojau, kad po gimdymo jos buna nereguliaros.tai atsiranda, tai vel dingsta. buvau pas ginek.paziurejo, bet kadangi dar biski kraujavau, tai nieko nedare.uzrase po savaites i echo.pirmad.eisiu, idomu ka suras..

    Anonimas