Atsakymai

  1. 4

    Jei nepastosite ilgiau nei per trejus metus,tada jau galite ir sunerimti, kad galimai kazkuris is jusu nevaisingas,ar turi problemu su vaisingumu.
    Gan daznai buna ,nutinka taip,kaip sakoma kai vyro ir moters "chemines reakcijos " neturi darnos, tuomet pastoti sudetingiau, bet galima. Reikia cia tik kantrybes, nesigylinti mintimis i vaiko daryma. Jo nedaryti, o tiesiog myletis. Kuo dazniau ir daugiau.
    Pasimylejus neskubekit i dusa. O ramiai pagulekite bent pusvalanduka. Pasidekite pagalvele po sedmenimis.
    Kai jauciate kad esate labai susijaudinus,tiksliau labai dregna, nepraleiskite progos pasimyleti,jei vyras salia.

    Anonimas

  2. 3

    O gal vyrui reikia pasitikrinti,jei nesitikrino jis

    Anonimas

  3. 3

    Teisingai *Jolka123* patare - maziau galvoti apie tai ;)

    Yuki

  4. 2

    visu pirma atsipalaiduokite, uzsiimkite darbu ar jums megstama veikla. negalvokite apie pastojima, nestuma, kaip ir kas butu jei pastosite, tiesiog gyvenkite ir ateis tas laikas savaime, yra zmoniu kuriems ir 5metus ir daugiau neiseina pastoti, bet kai tas laikas, pribresta - viskas susitvarko ir moterys netiketai suzino kad pastoja, tai tik buna milijona kartu malonesnis jausmas. linkiu maziau apie tai galvoti, pavartoti vitaminu pries pastojima ir tikiu, kad viskas bus gerai, sekmes :)

    tikmama

  5. 2

    Negalvokit apie tai, kuo daugiau galvoji, tuo sunkiau iseina.

    Jolka123

  6. 1

    Gal kontraceptikus ilgai naudojot,daug kriteriju buna jei negalit pastoti ir nesvarbu,kad esate vaisinga,bet daug ka daro nervine busena,nuolatinis nuovargis,itampa darbe ar namie.Turite nurimti,negalvoti apie tai,ir kad ne taip ''Nu darom vaikeli'' :) viskas turi but savaime,gal nezadeta,gal ne lemtis ,bet nenusiminkit ateis laikas ir pasibels i jusu duris mazas angeliukas

    NORFA

  7. 1

    Suprantu jus, mes irgi planavom metus laiko nieko neisejo, atrodo daznai myledawomes ir y vidu leido viskas tvarkoj bet kaj sulauki menesiniu ir vel viskas is naujo, taip metus laiko mum nekibo, galvojom nu neiseina kazkas blogai gal yra, nustojom ir tiketis jau, bet atstiko stebuklas po musu draugystes metiniu as nesulaukiau menesiu, arteja menesio galas o ju nera, galvoju pasitikrinsiu nusipirkau 2 testus, viena pasitikrinau ziuriu 2 bruksniukai netikejau pasidariau dar 1 tapati rodo galvoju pagaliau aciu diewuj, dbr laukiuosi 33 savaite ir turesim mergaite :) noriu pasakyti jog neverta nuleisti ranku, viskas yra ymanoma tik reikia labai noreti o as norejau ir gawau tikiuosi ir jums taip bus :) nenuleiskit ranku, ne visiem iseina is keliu menesiu. Sekmes jums

    Anonimas

  8. 0

    Jus nenusiminkit, ne pirma, ne paskutine, pazistama pastojo tik po dvieju metu, pagimde sveika dukryte, kas be ko dar labai lengvai, sunkiausia buvo sulaukt to stebuklo- nestumo. Ir gydytojai sake, kad sveiki, matyt tiesiog tie du metai nebuvo tinkamas laikas, cia jegos is auksciau.

    Anonimas