• 9ats.

    Tamsios menesines ,negausios. Tai nestumo pozymis?

    Lytiniu santykiu turejau rugsejo 20 diena. Nesisaugojomes. Rugsejo 25 diena pradejo nuo pat ryto rudos spalvos isskyros , tada vakare pasirode siek tiek kraujo ir siandien antra diena kaip menesines. Bet jos labai negausios,tamsios spalvos ir labai skauda papilve . Ar jum yra taip buve ? Galit patarti man 18 metu , einu y 12 klase. Kitokiu pozymiu nejauciu .

    juske1996Nėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    gal pasirodysiu bjauri, bet nereikia žaisti su degtukais, jei nenorit vaikų. o šiaip taip greit tikrai nebūtų jokių požymių

    samsung1992

  2. 2

    Menesines gali dingti arba buti nereguliarios del daugelio priezasciu. Apsilankykite pas ginekologe ir bus aisku.

    Yuki

  3. 2

    teisingai samsung sako.... o tai paskui pilnas forumas buna"kur ir uz kiek daro abortus" arba "ka daryti pastojau" ir t...t...t... visada reikia galvoti apie apsaugas, siais laikais ne tik vaikinas turi nesiotis prezervatyva, bet taip pat ir moteris, nes vyrai dazniausiai "patepa slides", ir viskas tenka moteriai iskeneti.... o ttada jau prasideda klausimai, kad "ar ne atrodysiu kaip k.... jei nesiosiuosi apsauga"....... na zodziu linkiu tik nepastoti jei dar nenorite ir kitakart pasisaugokite.

    tikmama

  4. 2

    Man budavo seniau, kad ir menesines rudos, o veliau jau ir sviezias kraujas pasirodydavo. Siaip testa pasidaryk uz poros savaiciu. Kol kas jis nieko nerodys. Bet nemanau kad laukiates.

    Anonimas

  5. 2

    Man rudas ,tamsiai ,tepliojimas lyg negausios mėnesinės dažnai būna prieš tikrasias mėnesines. Buvo kartą net savaitę laiko prieš mėnesines. Net sutrukusi buvau,jog stipriai pasiankstino mėnesinės. Bet ne atėjo mėnesinių laikas ir prasidėjo mėnesinės. Týriausi dėl tų juodų,tamsių ( lýg mėnesinių ) buvimo. Bet nieko nerasta. Visi tyrimai idealūs. Bent man,tiesiog taip būna.

    Anonimas

  6. 2

    Menesines gali streikuot del daugelio priezasciu geriausiai i si klausima atsakys ginekologe

    lover19

  7. 1

    Labai jum aciu bent siek tiek nuraminot. Tik dar gazdina papilves didelis skausmas, ir dilkciojimas desinem sone .

    juske1996

  8. 1

    Vaikelio nenoriu , tiesiog taip atsitiktinai gavosi . Menesinem susirgau rugpjucio 28 diena , truko 5 dienas . Tai kaip tik laikas buvo susirgti , bet kad labai keistos menesines..

    juske1996

  9. 1

    Taip vaikeli norit, kad nesisaugot?
    MM laiku prasidejo?

    Jolka123