• 5ats.

    vaiko kakojimas tik i triusikelius

    Patarkit vaikas kakoja tik i kelnias nors tu ka ant puodo dar nesedo ir kai jis pries ar po maudymosi metu pakakoja jis pradeda trypti i savo sudus ir atsiseda ant ju ir tada daro kad betkaip kad issimaliavotu o apsikakoti yra jam vienas malonumas. Kai kakoja i triusikelius jis nieko nesako tyli ir man nesako kol as nepamatau kai jis steni as nuvedu i toaleta ant puoduko ir pasakau jei padarysi gausi skanumyna ir dar pasakau kad visi vaikai daro ant puoduko ir as pasodines palaikau ~20min as ji kalbinu ir vistiek nieko nepadaro o padaro tik sisiu ir per labai iga laika ta dalyka laisvai sulaiko nors duotum laisvinamuju ar statytu klizma ir po to jis pasislepe ir padaro kur as nematau jo. Jis dazniausiai kakoja kai jis kazka zaidzia ar uzsiima kazkuo. Jis apsuliucai neprase kad as ji pasodinciau ant puodo ir tyli kad kakoja. Jei nepamatau kai jis apsikakojes jis taip gali buti visa diena nes jam yra vienas malunumas tai buti apsikakojes ir neleidzia jo nuvalyti klykia cypia kad ji padaryciau svaru. Jis man pasakoja kai as paziuriu ka jis daro ir paklausiu kaip taip padarei ir jis atsako as ikisu rankas i triusikelius ir pradedu liesti gnaibyti ir ikisu pirsta i zarno kad viska iskrapstyciau kad daugiau butu ir pradedu tepti ant saves. Jei nepamatau sio dalyko jis visada daro net nakties metu kais jis uzsinori kakoti jis atsibunda tada jis taip pat daro kaip ir diena ir vel uzmiega ir taip iki ryto isbuna. As jo neviena karta jo klausiau jis man atsako nes man patinka liesti gnaibyti savo sudus ir issitepti ant saves ir buti apsikakojes ir zaisti su savo sudais po triusikelius nes nepatinka man svara.

    sudas4-6 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    cia tikrai nesamone, na jei klausimas butu tikras tai bet nica's tai kazinau...

    tikmama

  2. 2

    Man atrodo, kad pats klausiantysis taip elgiasi ir žiūri kokia bus reakcija, čia iškrypimas.

    Anonimas

  3. 1

    Kazkoks briedas.. gal ne musu klauskit,mes neismokysim jusu vaiko laikytis higienos.
    Kreipkites gal pas psichologa,specializuota sioje srytyje,ar vaiko raidos centra patarimu, dar galima kreiptis pas proktologa.gal sis zinos kas cia per sutrikimas_iskrypimas.

    Anonimas

  4. 1

    Jau buvo lygiai toks pat tavo klausimas!
    Beje, idomus nick'as...

    Yuki

  5. 0

    jei cia tema tikra, tai galiu pasakyti tiek: sodink vaika ant unitazo o ne ant puoduko, jei jis taip moka jau atsakyti tai faktas, kad jam jau ne pora metu. Mazu maziausiai 5.
    Kitas pastebejimas gal nueikit pas psichologa abu.

    Shirse