Atsakymai

  1. 2

    Nieko nepadarysit-kad turetumet vaika reikia abieju tevu noro.jei vienam is ju nera, tai nepriversit.cia sudetinga tema, trumpai patarti neis tikrai-reikia ir situacija tiksliau zinoti, ir jusu vyra pazinoti ir t.t.

    busimamama2

  2. 2

    O turite darbus? Namus? Kiek jums metu? Kaip sakoma ar tvirtai stovite ant koju? Susituoke? Galima daug ko noreti bet reik viska rimtai apsvarstyti, vaikas ne zaislas nenumesi.

    Anonimas

  3. 1

    Tavo vaikinas net 35m. vyresnis uz tave, tad mano patarimas butu labai gerai pagalvoti, pries zengiant toki zingsni, ir pirma pakankamai ilgai pagyventi kartu, kad pazintumete gerai vienas kita.

    Yuki

  4. 1

    jeigu jis 35 metais vyresnis tai neabejotinai turi jau suaugusius vaikus tad nebenori vel i pampersu "roju" kisti rankas, jis tik naudojasi tuo kad jus turite jauna kuna, o rimtesniu dalyku jam ir nebereikia

    vejune

  5. 0

    vaje.. jei atvirai, tai kam jums tevas salia? negi nesinori jauno, istvermingo, seksualaus kuno?? zinau dabar sakysite, jog jis toks ir pan, jog super, nuostabus, bet jei norite kaip sakote seimos, ilgu santikiu, galbut net amzinu na pagalvokite kas bus po 5-10-15metu apie daugiau net nesneku, vaikus paauginusi noresite ir i klubuka o ten seksi vyru bus o jusu senukas ka namuose?? jus klausete nuomones atsakau, kad amzius ne kliutis taciau toks... baisu...... na bet jei jums gereai, tai man dar geriau, nes as jauna kuna salia turiu, o ne seniena. ir noriu katu pasenti.

    tikmama