• 4ats.

    Sveikos mamos. Paieskoje ziurejau del hemarojaus, radau tik kelis atsakymus kam buvo laukiantis arba po gimdymo ka tik. As po gimdymo jau 3 metai. Ir sausio men buvo hemarojus,vaistinje nusipirkau tepaliuka,nes jis isoreje man. Siandien vel pajutau,kad skauda,paziuriu,kad vel hemarojus,ir didesnis nei buvo,skaudus. Gal dar zinote kokiu priemoniu nuo jo? Bijosiu net i wc eiti tustintis.

    VikutukasVaistai suaugusiemsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Zinau, kad nemalonu, bwt visgi nueikit pas gydytoja.yta tokia procedura, kai kazkaip perrisa ta mazga ir jis laikuo begant nudziuva ir nukrenta, tik reikia kuo anksciau kreiptis,nes kitu atveju gali laukti operacija.jei nebepadeda tepaliukai belieka gydyyojo konsultacija

    busimamama2

  2. 1

    Hemarojus nors ir neretai pasitaikanti liga,taciau Lietuvoje ji dar gan jauna taikomame proktologijos gydime sritis.Visiskai hemarojus bent jau Lietuvoje,isgydomas nera.Taigi jis tik apmalsinamas.Pradzioje taikomas tik profilaktinis hemeopatinis gydimas.Arba toliau taikomi vaistai nuo kraujotakos sutrikimo trombozes. Arba paslinami hemarojaus mazgai chirurginiu budu. Ne vienas budas is taikomu Lietuvoje negarantuoja kad ji neatsinaujins,ar neplis toliau kitose kraujagysliu zonose.
    Na profilaktiniui gydimui ,kuomet hemarojaus nera isoreje ir nekankina skausmai,nekraujuoja dazniausiai paskiriamos zoleliu pagrindo zvakutes pvz: Hemorol,Mastu.... , tepaliukas - Presto Hel ,Prosto Glyvenol, Axol... tinka ivairus tepaliukai kuriu sudetyje yra heparino. netgi toks kaip troxevasin.
    Sunkesniems atvejams rekomenduojami stipresnio poveikio vaistai. Tokie kaip Detralex preparatas.

    Anonimas

  3. 1

    Gydant hemorojų, svarbu, kad neužkietėtų viduriai, kraujavimą ar skausmus gali išprovokuoti labai aštrus maistas, stiprūs alkoholiniai gėrimai. Svarbu laikytis higieninių įpročių - visada nusiprausti po tualeto.

    Lulu

  4. 1

    Vel pradejau tepaliuku tepti. Jei nepades,teks eiti pas gyd..

    Vikutukas