• 14ats.

    po kiek laiko pasisalina nikotinas is mamos pieno?

    noreciau suzinot po kiek laiko nikotinas pasisalina is mamos pieno? maitinu savo pienu, bet kartais parukau. kai parukau pieno neduodu arba nusitraukiu ir ispilu, nes pieno pakanka.parukius po 3 valandu nusitraukiu piena, nes krutines vaikutis neima, ir maitinu dar po 3valandu siuo pienu, kaip kas galit patart pasielgt geriau kad nikotinas nepakliutu ar isvis jo neliktu pienuke

    ilonaaKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Geriau isvis nerukyti, jei maitinate MP, nes nikotinas tikrai per 3val. is organizmo nepasisalins...

    Yuki

  2. 3

    Talvi.Pati meciau ir zinau,kad galima mest,jei yra noras.Yra filmai,knygos ir maziukas kudikelis(pats geriausias motyvas)

    grirute

  3. 3

    Jėėėzau, kas jums darosi, atrodo suspragsėsi pirštais ir mesi rūkyt per dieną prieš tai rūkęs kokį 12 metų.. >:(

    Dėl įdomumo paskaičiau keleta užsenietiškų forumų ir kelis straipsnius, rašė, kad atlikti tyrimai nustatė,kad nikotinas leliukui sukelia pilvo diegliukus, neramumą ir prasčiau miega.
    Kaikurioms mamoms gydytojai liepia palaukt bent 2 val prieš maitinant ar nusitraukiant pieną. Ir svarbiausia nerūkyt prie vaiko, keist rūbus ir išsivalyt dantis parūkę.

    Talvi

  4. 3

    esi siuksle,jei negali mest,tai 100 % ir per nestuma rukei,nemyli savo vaiko ne kiek

    Anonimas

  5. 3

    Geriau jau is vis nerukyti, negana to kad sau kenkiat, bet dar ir vaikuciui

    Anonimas

  6. 2

    Tao jus ir per nestuma ruket ir dat maitinant vaika?ar zinot kiek jam zalos jau dabar pridaret?zinaų kad erzina moralizavimas bet jus darot viska kad tik pakenkti savo vaikui
    nikotinas tikrai nepasisalina taip greit.net pwr para laiko nedingsta galutinai taip kad sekmingai maitinat vaika nuodais

    busimamama2

  7. 2

    Jei i para sutrauki bent viena cigarete, tai nikotinas niekada ir nepasisalina is organizmo, kad organizmas issivalytu visiskai nuo vienos cigaretes nerukancio zmogaus,o tik pabandziusio parukyti,tam reikia maziausiai 7 paru nerukyt.
    Rukancio daugiau nei puse metu zmogaus organizmui, isvalyti pasekmes nuo jau isigerusiu nuodu, sunkiuju metalu,koncerogenu,tosikozes reikia beveik dvieju metu nerukymo.

    Anonimas

  8. 2

    Pamirsau patikslinti. Tai Vienos surukytos cigaretes doze,pasisalina per desimt paru.Turinti vidutinio stiprumo dervu ,koncerogenu ir nikotino misini.
    Vienas nikotinas be priemaisu. (o tokio nebuna) islieka 7 paras.

    Anonimas

  9. 2

    Per 10mt paru, irodyta moksliskai. O mirusio zmogaus kune,nkotinas islieka net 60mt paru.

    Anonimas

  10. 2

    Ką reiškia rūkote kartais? Tai į dieną kiek kartų? Nikotinas nepasišalins taip staigiai, vis tiek mažiau daugiau jo liks. Kitas dalykas pienuko nusitraukt ir išpilt neužtenka. Reikia pačiai išsimaudyti gerai, kadangi nikotinas įsigeria į jūsų plaukus, odą, rankas, drabužius, o priglaudus vaiką mažiau daugiau vaikas uosto tai. Jūs net iškvėpiate kurį laiką cigarečių kvapą, o plaučių jau neišsiplausi ir patalpų visą laiką nevėdinsi :) O ką tai gali iššaukti laikui bėgant manau nereikia pasakoti :)

    lydekaite