• 7ats.

Atsakymai

  1. 4

    Nezinau ar savo atsakymu padesiu, bet pas mus buvo tokia situacija: sunui buvo 8men ir virsuj dygstant kairiam dantukui susidare lyg tamsaus kraujo pritvinkes guzas. Tiesa, danties nesimate. Vaziavom i Zalgirio klinika, ten mum pasake, kad cia nieko baisaus, tiesiog dantis dygdamas uzspaude kraujagysle. Ir istikruju isdygo normalus grazus dantukas. Nors, zinokit, vaizdelis su tuo guziuku buvo tikrai ne koks.

    Kikymara

  2. 4

    atsiprasau, ne visa info parasiau :) sunui ūmen, dygsta pirmieji dantukai, apacioj isdyge, o problema su virsutiniu desiniuoju. jejgu tai butu kariesas dantukas gal ir nebutu baltas, bet tikrai ne tokios tamsios spalvos. o cia atrodo kad tas dantukas lyg tamsiai melynos kraujosruvos fone, visas iskiles. info niekur apie tai nerandu, gyvenam ne lt, o saly kur viskas normalu, pas gydytoja vizitas tik po menesio, o anksciau nelabai kas varginsis priimt, todel ir klausiu gal esat kuri su kazkuo panasiu susidure :)

    Anonimas

  3. 3

    pas mus ir dygsta kruminiai dantukai virsuje du, tai ir vienu momentu atrodė kad dygsta mėlinas dantukas, arba galvojau kad kraujosruvos, bet db vienas jau prasikale ir jis baltas :) o kitoj pusėje jau ir baigia prasikalti o ir mėlinumas dingo :)

    loretike1

  4. 3

    Skaiste visko gali būti, man asmeniškai tokiu dalyku neteko girdėti. Šiaip ir iš konteksto neina suprasti ar čia dygsta kūdikiui pirmieji dantukai, ar jau vaikui nuolatiniai.

    Lulu

  5. 2

    manau luktelkite, kol prasikals dantukas, tuomet ir matysis viskas. Šiaip neteko girdėti, kad kam būtų išdygęs mėlynas dantukas.

    Lulu

  6. 1

    lulu- buna kai dantukas jau ir vos dygstantis, jau su kariesu. Siuo atveju jis ir matysis ne baltas. Bet tai reikia palaukti,kol isdyks, kad nespeliot kas tai.

    Anonimas

  7. 1

    Labai gali but, jei dar neprasikales dantukas i pavirsiu.Busit pas gyd. Parodykite.Ji tiksliau ivertins kas tai.

    Anonimas