• 7ats.

    Kaip jauciates kai vaikai pradeda vairuot?

    Mamos, kaip jauciates kai jusu vaikai seda uz vairo? Mano sunus juokauja, kad desineja masinos puseje tuoj bus skyle nuo mano nuolatinio ieskojimo stabdzio pedalo.. kaip atsikratyt tos baimes, nors zinau vairuoja gerai, bet as bijau..

    gertruda18+ metųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as labai laukiu kada dukra prades varuoti!ji nori,reikia tik palaukti kada pasieks pedalus.mazai jau truksta !!!

    Sagute

  2. 2

    Mano vyriausia dukra teises issilaikiusi,vazineja.Bet as jauciusi neramiai,nes gyvena ji Lietuvoje,kur didelis avaringumas ir gana zema kultura keliuose.Prasau,kad greitai nevazinetu,spetu susiorientuoti situacijoje.

    vilem

  3. 2

    mano dukrai dar toli iki vairo, bet kai as pati vairuoju mano mama irgi iesko stabzio, visos jau tokios mamos!

    Ilona

  4. 1

    Nuo pat pirmos dienos jaučiausi labai saugiai.Net pati pastebėjau,kad visai atsipalaiduoju kai vairuoja sūnus, priešingai nei vyras. Gal todėl,kad pastebėjau kaip sūnus vairuoja atsargiai, atidžiai.

    emilyte

  5. 1

    Aš su juo drąsiai važinėju ir pedalus spaudyti jau pamiršau, nes pati jį nuo 14 metų vairuoti ir išmokiau. Tiesa, teisių dar neišsilaikė, kaip tik dabar. Ir iš pirmo karto neišlaikė - važiavo 50 km/h, o buvo ženklas, kad leidžiama 70. Pagal KET tai ne pažeidimas, bet Regitra, pasirodo, turi savo taisykles...

    Giedre

  6. 1

    Mamytes laikykites! Vaikai jau suauge, leiskite jiems gyventi savarankiskai, paleiskite juos:)

    Baraniuka

  7. 1

    na tokio malonumo man dar reikes ilgokai palaukti bet beabejo kad pergyvenciau ir nerimauciau ar viskas gerai...siaip siais laikais masina privalumas ir nematau nieko bloga jei vaikas pats nores vairuoti...beabejo atsakingai..:)

    Pearl