• 6ats.

    mano sunui jau 1,5 meto,bet naktimis daznai prabudineja,jau ciuzinuka dormeo pakeiciau ir atrodo sotus,net nezinau kas yra,gal kas galite patarti ka daryti? aciu labai.

    julija951-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Lulu teisingai sako.. priezasciu gali buti nemazai. bet gal dantukai, o ar davete profilaktiskai vaistuku nuo kirmeliuku?

    samsung1992

  2. 2

    Nieko nepadarysite, einant laikui išaugs. Jautresnis vaikas, visos per dieną išgyventos emocijos, potyriai atsiliepia miegui. Kiti iki mokyklos blogai miega ir nieko čia nepadarysi.

    Anonimas

  3. 2

    Maniskei beveik 3 metai, ir buna ar vis daznai kelinejasi naktimis,ir kartais ne karta nubunda.
    O jau apie 1.5 metuku amziaus ,tai labai net normalu.
    Dukite atsigerti,ar uzkasti,paglostykite,pasupuokite, gal neuzilgo ir laikas priartes prie pastovaus miego. verst per prievarta miegoti,daugiau zalos padarysit,nei ka tokia dresura duos. Vaikai skirtingi.As su tuo,kad ir paciai miegas pertraukinejamas,seniai susitaikiau, dabar jau abiem tai normalu .

    Anonimas

  4. 2

    gali dantukai kaltis, gal vakare prieš miegą privalgo kokio sunkesnio maisto, gal per karšta/per šalta. Tų prielaidų gali būti daugybė. Mano dukra virš 2 metų taip pat naktimis prabunda kelis kartus, bet priežastį žinau, nusiklojusi nemoka užsikloti, tai sušala, tai naktimis net keliuosi vis užkloti.

    Lulu

  5. 2

    O kaip tas daznai?
    Mano sunus tokio amziaus kelis kartus per nakti pabusdavo. Dazniausiai gerti noredavo, arba gal koki kosmara susapnuodavo...

    Yuki

  6. 1

    Nakti keliasi,gal kokia 10 kartu,na atsigeria truputi arbatos ir toliau miega,jis neverkia,o truputi pazyzia. Dantuku mes turime jau 12,pilnai islinde,pries miega nevalgome,na jusu atsakymai man patiko

    julija95