• 9ats.

    Nesenai asikrausteme i nauja nuomojama buta, buvo uzsikimsusi kanalizacija, kvieeme meistrus jie isvale, taciau apliejome antrame aukste kaimyne, ji laabai bjauri moteris, kaip manote kas teisus? nejaugi mes jai tikrai turesime remonta padaryti?

    tikmamaNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jei butas neapdraustas-jus turite apmoketi nuostolius.sita tai tikrai zinau is patirties.

    busimamama2

  2. 2

    tai zinoma turite atlyginti nuostolius, idomu jeigu jus aplietu ka darytumet, tada jau tikrai netyletumet.

    vinipukas

  3. 1

    Pas mus buvo, kad uzliejom pirmam aukste esancia automokykla, pas juos apdraustos patalpos, tai atejo laiskas is draudimo kompanijos mums ir teko sumoketi.
    Jeigu neapdraustas butas pas kaimyne, tai ji gali vistiek per teisma issireikalauti, jeigu jus nesutiksit apmoketi ar padaryti remonta.

    Anonimas

  4. 1

    O jus seimininkams praneset,apie kanalizacijos problemas,ju sprendimo budus ir gresiancias pasekmes?Jei seimininkai normalus,tai jie turetu sumoket,o jei apsidraude,tai sumokes draudimas.Jei seimininkas nusiplaus rankas,tada jau jums reikes tartis su kaimynais.

    grirute

  5. 1

    Na, bus taip kaip susitarsite. O ten daug zalos tai kaimynei pridaryta? Siaip, manau kad ir jusu kaltes yra, kad ir netycia taip gavosi. Tikiuos kad susitarsite kaip geriau ir jums ir kaimynei :)

    Yuki

  6. 1

    jums rekes atliginti zala jeigum kreipsis i poplicija. jeigum kaimyne apsidraudusi tada apmokes draudimas

    bambaliukas

  7. 1

    atasiprasau ne antrame, o pirmame.

    tikmama

  8. 0

    ne remonta turesit padaryti o padengti patirta zala .

    bambaliukas

  9. 0

    buvo ir mums taip kazkada :) tau sutarem bendra suma ir viskas, o jeigum nesutinki tai jeigum kreipsis i policija daugiau iseis mokes, uz teismo islaidas ir t.t

    bambaliukas