• 5ats.

    Ieškau skubaus atsakymo

    Sveiki, daug skaitau šį forumą ir niekad nesiregistravau čia, bet dabar turiu man rodos rimtą bėdą, kuri ir paskatino mane čia įžengti. Turiu 2 vaikus, sūnui 9 o dukrai beveik 13. Užvakar prieš einant miegoti pamaniau užsuksiu pažiūrėti kaip susiruošė miegui....ir kažkokia mintis, kad prieš atidarant kambario duris pažvelgiau per gana didelią rakto skylę. Ir nustėrau.Mano geroji mažoji dukrelė masturbuojasi, naktinukai iki kaklo pakelti ir įvairiais judesiais save tenkina kiek įmačiau, liečia krūtinę, apatinę dalį, iš kur tos žinios??? bet durų neatvėriau. Dabar galvoju gal turėjau įžengti ir ją sustabdyti, juk vaikas dar, juk gali sužeisti tą vietelę. Noriu ne kritikos kad stebiu slapta kaip elgiasi vaikai, bet tikro gero patarimo, gal kas susidūrėte su tuo? Dabar net bijau eidama pro duris žvilgtelėti per skylutę. Ar tai reiškia kad tuo gali užsiimti ir sūnus? Per jaunas? GAl mūsų auklėjimo klaida? Blogi draugai? Na tikrai moterys , mamos patarkite. Ačiū

    LinaD12-17 metaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    manau bandykit pakalbeti dviese. nes dabar vaikai greiciau pradeda bresti..

    samsung1992

  2. 3

    http://m.delfi.lt/projektai/article.php?id=45551313
    paskaitykit, gal pades

    busimamama2

  3. 1

    Čia ne žinios jų tokios. Čia gamta. Aišku nejauku,nemalonu,tfu tfu tfu nepatyriau to. Bet žinau ,kad taip nutinka. Teko matyt netyčiom draugės vaikas tai darė su savimi,kai buvo man vaiką palikus prižiūrėti. Eina sau,šoke buvau,prakaitas net išpylė.
    Tai vat,aš vis tik manau,jei vaikas ilgai uždarytomis durimis guli,nu ir ilgai neužmigdamas prisiglosto netyčiom,patinka po to,o dar po to ir tesia. O jei niekas nepatikrina. Aš pvz prieš užmiegant šalia paguliu pašnekučiuojamės,ar plaukučius paglostau kai paprašo. Durų niekada neuždarau . Reikia manau vaiką dažnai stebėti,ir šnekėtis. Ar net netyčiom nuslystom rankytėm iki ten gražiai per aplink paaiškinti,kad negalima,negražu ar dar kažkaip.

    Anonimas

  4. 1

    jei 13 ir neabejotinai reikia lytinio mokymo ir mama yra ta kuri ta informacija suteikia (nors as mokykloje turejau lytinio svietimo fakultatyva). Masturbacija nera kenksmingas dalykas nors Froidas aiskino, kad jauna mergina besimasturbuodama subrandina jutiminiu nervu galuneles klitoriuje ir veliau nepajegia pajausti vaginalinio orgazmo nors kiti mokslininkai tai is dallies paneige, kad moteris pradejusi normalu lytini gyvenima per laika isugdo maksties sieneliu jutiminius nervus ir yra pajegi normaliam lytiniui gyvenimui, tad cia teorijos as pati pradejau lytini gyvenima 14 metu, tad neabejotinai ir tavo dukra artimoje ateityje suvoks kad masturbacijos nepakanka ir ieskos tikrojo malonumo ir jeigu nebus pasiruosus apsisaugoti tai gali tureti skausmingu pasekmiu todel butina kalbet.

    vejune

  5. 1

    Pakalbeti reikia, bet kad kazka matete dukrele neturi suzinoti.Kitaip galit ivaryt "baimes but uzkluptai" . sindroma. ,ir ta imt daryti tycia net kitur . ne tik namie . Ji saves nesuzeis, o kad bando pazinti savo kuna nieko bloga.Atejo pats laikas mamai ir dukrai tapti dar ir draugemis,netik but tik mama.

    Anonimas