• 9ats.

    Sveikos, noriu pasidometi gal jus ka nors zinote. Viena pazystama sake kad kai vaikui sueina du metukai (sake gal ir maziau ), stoji i birza ir nesvarbu ar turi darbo stazo ar ne moka pinigelius?

    GinciukeDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    man darbo birzoje taip sake, kad kai vaikui sueis 2 metukai privalau istoti i darbo birza

    samsung1992

  2. 1

    Moka, nes tie metai kai augini vaika ieina i darbo stazo metus, todel ir moka tuos pinigelius, as irgi gavau :)

    princesiuke

  3. 1

    Samsung: Na tikrai neprivalot, netiesa jums pasake. I birza galit stot, nors ir kai vaikui bus 3 metai, 4 metai, 5 metai ir t.t.

    Jolka123

  4. 1

    Taip, jeigu vaikui jau yra 18 menesiu, tai galima stot i birza ir gaudineti bedarbio ismoka, bet... gali pasiuliti ir darbo, jeigu yra kam vaika palikti, tai puiku, o jeigu nera, tai geriau jau palaukti kol vaikas eis i darzeli, o tada jau stot i birza ir gaudineti bedarbio ismoka.

    Jolka123

  5. 0

    Tai matyt gaudavot soc.pasalpa tada, o ne bedarbio ismoka, nes jeigu nebuvo 18 menesiu vaikui ir pries tai niekur nebuvot dirbusi, tai bedarbio ismoka jums nepriklausytu.

    Jolka123

  6. 0

    Jolka va tas ir idomiausia kad nebuvau niekur dirbus ir dar posiai dienai nesuprantu uz ka ten mokejo :) bet nuime kaip isejau mokytis poto dirbt

    lover19

  7. 0

    lover19: Matyt dar kazkur buvot anksciau dirbusi, ir per paskutinius 3 metus, kartu su vaiko auginimu iki 1.3 m susirinko dar 3 menesiai, kad gavosi reikiamas stazas.

    Jolka123

  8. 0

    as stojau i birza 1.3men kaip buvo mokedavo sodra po 400lt iki kol nedirbi ar tam tikra laika ten

    lover19

  9. 0

    o dirbti negeriau eiti, nei pasalpu prasineti?

    Anonimas