• 4ats.

    Vakar klausiau kuo domisi 7 meciai jusu vaikai, bet atsakymu sulaukiau tik dvieju :) matau mamaos cia jau besirenka tik su mazuliukais vaikais :( tada sakykit kad ir mazi jusu vaikiukai, mergaitei 7 metu dovanoti kazka is tu visokiu bratz vings ( nesamoniu), ar kazka is tu leliu kaip beby born ar anabele? maza nezaizdavo su lelem kudikiais, viskas ismetyta, gal sakau dabar susidometu jau, nes turim viena tik didele lele-kudiki, toki medziaginiu kunu nemaza tokia ji kaip naujagymis, bet gal sakau nupirkti tokia kur sysioja valgo ir pns. :)) ar jau 7metes nebedomintu baby-bornai? gal kazka is savo artimuju rato zinote, ar sudomino vaika interaktyvios lelytes? galbut netgi kokia rekomenduotumet?:)

    rainbowŠventėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    O neina tos mergaites pacios paklaust?as esu panasaus amziaus pirkus lego, puzzle, barbe.patiko.

    busimamama2

  2. 0

    vaikui kad ir kiek jam metu 7 ar net 9 visada patinka gauti zaislu, ypac tokio amziaus labai patiktu gauti lele interaktyve, manau labai apsidziaugs.

    Lulu

  3. 0

    Manajai eina 7-ti metai, tai paprase kaledu senelio lego mergaitems ir furby.

    Jolka123

  4. 0

    As tai manau kad visai turetu patikti visos Ever after high, monster high leles. Nes tokiom gali dar ir visokiu aksesuaru nupirkti,visa kambari padaryti. O su born aisku kad zais tik neaisku ar ilgai.

    Panther