• 12ats.

    sveikos mano dukrytei greit 11 menesiu ir kai statai ant kojiciu ji remia tik pirstu galais,kodel taip?ir pati lovytej dar neatsistoja,nezinau kodel gal bijo......

    blykstJudesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    mes tokiu atveju pasiprasem gydytojos kad parodytu kaip taisiklingai masazuoti pedutes ir pacias kojytes. po gero men masaziuku sunus pilnai atsistojo visa pedute

    ginnta

  2. 4

    Jei tik kartais ant pirstu galu stovinieko tokio, bet jei nuolat ir dar neatsistoja-galbut zemas raumrnu tonusas.gydytoja paskirs manksteles ir masaziukius.o atsisedo laiku?gal viska veliau daro?jeo taip, tai anksciau reikejo susirupinti-masazai butu padeje

    busimamama2

  3. 4

    manau, kad geriausia butu pasikonsultuoti su gydytoja

    samsung1992

  4. 4

    Reikia rodytis gydytojams,gali prirašyti masažiukų,masažuokite ir jūs kojytes,padukus.

    Anonimas

  5. 3

    butina kinezoterapeuto pagalba, manksta, baseinas, masazas. Yra suaktyvejas raumenu tonusas, spastika, gal traumuota buvo gimdymo metu, bet su pagalba turetu viskas atsitaisyt nelaukite kuo ankstyvesne pagalba tuo geresni rezultatai.

    slauga

  6. 3

    Pasirodykit neurologui,gal dar tonusai issiderine.O siaip daug vaikuciu pirma bando stot ant pirstu galiuku, kol pagaliau svoris ir trauka zemes nugali.. :) , reik truputi vaikui dar laiko,Kol vaiksciojimo igudziai atsiras.Dabar vaikas dar tik tyrineja savo galimybes, ir kuna pradeda pazint is to ka daro eksperimentuodamas. Normalu ,kai pradeda begioti ir ant pirstu galiuku. Jei neurologe nematys jokiu nukrypimu,nuo normu,tai liuks.bet galit jeijum neramu prasyt nukreipimo ir pas ortapedo specialistus.

    Anonimas

  7. 3

    ir vaiksto ant pirstu galiuku

    blykst

  8. 2

    Siūlau nedelsti, nėra taip, kad vaikas nesistoja, nes bijo. Dauguma kūdikių atsistoja įsikibę 7-8 mėn. Tiesiog reikia vaikui padėti mankštomis ir masažais.

    marcipana

  9. 2

    mano mergaite irgi pradejo vaikscioti nuo pirstu galiuku,pramokusi vaikscioti galiausiai pradejo statyti pilna kojyte. o jei vaikutis nenori stotis, jus per prievarta ir neverskite, viskas ateis savu laiku, nera ko skubinti.

    Anonimas

  10. 2

    Mano sunus irgi pradejo vaikscioti ant pirstu galu, kaip balerina :))) Bet veliau, zinoma, normaliai pradejo vaikscioti.
    Nemanau kad verta jaudintis, ir juk dar mazyte, "issaugs"... Sekmes! :)

    Yuki