Atsakymai

  1. 3

    Pazistamas jausmas.negeriau vaistu, nenorejau medikamentu.kiek zinau kai kuriom padeda imbiero tabletes arba imbieras tiesiog.stenkites neatsigetus kramtyti kieta maista-dziuveseliai, krekeriai,riesutai.po kazkiek laiko pagereja.siuloma netgi nestukem prie lovos pasideti siu uzkandziu ir vos ptamerkus akis kramsmnoyi.daugeliui tikrai padeda

    busimamama2

  2. 2

    Visu pirma, tos, kurias nestumo metu daznai pykina reikia vartoti daug skysciu, nes tai butina ne tik nesciajai bet ir vaikui.
    Nuo pykinimo gali padeti dziuveseliai, dziovinti vaisiai, pasaldinta pipirmeciu arbata (pykinima slopina ir kitokios arbatos - melisu, avieciu lapu, ramuneliu, apyniu), padeda ir pora gabaleliu imbieru cukatu.
    Jei pykina, geriau nevalgyt riebaus maisto ir stipriu prieskoniu. Reiketu valgyti daugiau darzoviu, vaisiu, pieno produktu.

    Yuki

  3. 1

    Padeda pykinant du dalykai :imbieras arba gvazdikelis.Greitai praeina pykinimas nuo ju.

    vilem

  4. 0

    Kitom padeda bananas, pabandyk suvalgyt pora bananu gal pades tau

    Anonimas

  5. 0

    Aciu uz atsakymus, bet jau daug ka isbandziau ir niekas nepadeda, todel galvoju apie vaistus. Bandziau imbiero kapsules ir sakni i arbata - nepadeda. Dziuveseliai nepadeda - aplamai pastebejau, kad nuo visu produktu is kvietiniu miltu tik dar blogiau pasidaro. Riesutai padeda kol kramsnoju - veliau viska isvemiu. Vienintele arbata kuria galiu gerti yra ramuneliu, bet ji pykinimo nenumalsina. Jau pavargau nuo tokios bukles. Galvoju pirkti vaistu, bet nesu tikra ar jie pades todel ir klausiau ar kazkas bandete.

    Anonimas