• 6ats.

    nestumas ir jo pozymiai

    Sveikos mamytes, zinau kad daznai butent si puslapi atakuoja paneles su ivairiausias pozymiais del nestumo ir klausia jusu patarimu, nors daznai klausimai ir buna apmaudus, bet patekau pati i keblia padeti. Pries pora savaiciu dariausi nestumo testa, nes jutau siokius tokiu lyg ir nestumo pozymius, bet testo atsakymas buvo neigamas. bet kuo toliau tuo labiau jie stipreje, atsirado siokia tokia antipatija kaikuriem kvapam, buna kartais uzpuola vakarinis pykinimas, pilvo tempimas, gurguliavimas, begalo skauda krutine, ir zymiai ji padidejo, siandien pasimatavau temperatura ( makstyje ) ji buvo 37,5. na ir zinoma mm veluoja, buna sergu 28d arba 5d. bet niekaip ju ir nesulaukiu. kaip manot, ar tai gali buti nestumas ?

    bumbumNėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    manau, cia vargu ar rasite atsakyma.. paprasciau butu pakartoti testa.. o su tom temperaturom nesamone..

    samsung1992

  2. 2

    Anonime ir nestumo pozymius galima rast interne:)

    grirute

  3. 2

    atsakymas grirutei, pasidomek internete pazastyje nestumo metu temperatura nematuojama :) turek omeny... na pozymiai lyg atitinka, na bet zinoma geriausiai i tai atsakys nestumo testas.

    Anonimas

  4. 2

    O ka temperaturos pasimatuot negalima pazastyje?Jokiu pozymiu nejutau.Ir ne nesciom gurguliuoja pilvas,net vaikam(berniukam),o jie nesciais negali but.:)

    grirute

  5. 1

    Nestumo pozymiai, tai nuovargis pykinimas galvos svaigimas, ir tai dar pradzioi nieko nejusit, nebent po 2 savait.

    Anonimas

  6. 1

    I si jusus klausima atsakys tk ginekologe ir to abejoju ar dr atys,arba nestumo testas,nei viea is musu cia esanciu jum nepades

    ABMamyte