Atsakymai

  1. 4
  2. 3

    Tikrai verta.
    Tikrai pasiteisina .
    Sakau as tik taip.
    Mum,musu aplinkoje ir man asmeniskai tikrai pasiteisino toks investavimas.

    Anonimas

  3. 2

    Zinoma kad verta.

    Yuki

  4. 2
  5. 2

    Taip, verta. Nors nesukaupėm labai daug, bet užteks papildomiems užsiėmimams pasiruošti stojamiesiems, ir dar liks teisėms laikytis. Be to, kartą gavom išmoką už sulaužytą ranką.

    marcipana

  6. 1
  7. 1

    Tikrai verta, savo dukryte apdraudziau kaupiamuoju draudimu, bei nuo traumu. Pries savaite buvau tos kompanijos mokymuose, gavau daug informacijos apie si puiku dalyka :) taip pat vyra apdrausti noriu, kaip seimos maitintoja. Jei kas jam nutiktu, tfu tfu tfu, gautume pinigeliu. pradesiu dirbti konsultante kita sav. Jei domina, draudimas compensa. Gydytoju pripazintas geriausiu, kaip ismokantys daugiausia pinigu uz traumas.

    evelisa

  8. 1

    Paziuresiu,ar pasiteisins mano draudimas,tada ir spresiu ar draust dukryte.

    grirute

  9. 0

    Sveikos, ši tema buvo panašiausia, kad galėčiau pasidalinti savo atradimu. Atradau, kad <a href="http://www.ld.lt/asmens-draudimas/gaukite-pasiulyma" title="draudimas nuo nelaimingų atsitikimų">draudimas nuo nelaimingų atsitikimų</a> visiems vaikams iki vienerių metukų dovanoja mažylio draudimą http://www.ld.lt/asmens-draudimas/akcija-mano-mazylis nemokamai... Tik nesupratau ar būtina draustis nuo nelaimingų ir apskritai būti apsidraudus Lietuvos draudime, kad gautum šį nemokamą draudimą...

    JurgitaMakita