• 33ats.

    Ar maitinate vaikus per prievarta? ar kiek suvalgo tiek?

    mano mazius atsisako valgyti ko tik neduociau, suvalgo kelis saukstus ir viskas, atrodo sekanti karta maitinu po 3-4val. ir vel nevalgo.. jau stengies neduoti to ko nemegsta, bet vistiek purto galva ir sako neeee... normaliai pavalgo viena kart i diena, o pusryciai ar vakariene su pasispardymais, svorio priauga normaliai.. ar jus brukat sauksta maisto per uzciauptas lupas ar jei nenori neduodat?

    kristaleKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    kiek valgo tiek,jei nenori tai ir neduodu .

    deimantina

  2. 4

    as manau kad per prievarta nereikia kisti maisto,o jeigu dar ir svorio normaliai priauga tai nereik sukt galvos.

    Sagute

  3. 4

    as kiek valgo tiek duodu niekada neduodu per prievarta nenori nereikia!

    cindy

  4. 3

    Praktiškai gal tik kelis kartus esu privertusi vaikiukus valgyt. O šiaip tai nekišu per prievartą. Nenori, nereikia. Ir auga mano ąžuolėliai. Nors ir kūdi, bet ne per daug. Reikia atkreipti dėmesį ir į tai ar vaikutis neužkandžiauja kokiais sausainukais, sūreliais ar kažkuo pan. Iš tikro, tai paprastai vaikai geriau jaučia kiek jiems reikia to maisto. Čia mes, suaugę, pripratę skrandžius prisikimšti be saiko.

    trejetukas

  5. 3

    Elegancija, man toks variantas netiko, kad tris dienas nevalges sedetu, butu gyvas tik arbata ir vandeniu. Bandem taip, suvalgo kelis saukstus ir pabega, po keliu dienu jau man dusia skauda, kad jis pusalkanis laksto, bet valgyti vistiek nepraso, tik irzlesnis pasidaro.
    Tai ir as dainas dainuoju, zaisliukus ant stalo kraunu, reikia net mano feno ir lygintuvo ir visko, su kuo siaip niekas zaisti neduoda, tai tada pamirsta, kad valgo, zaidzia ir paklusniai issizioja. na, bet kai jau tikrai sotus, tai jau niekaip daugiau neikisi :))) tada ir nekisu. O svorio pas mus tiek pat, kiek ir metuku amziaus sverem, manau, kad mazokai.
    O kiek turetu sverti 2 metu berniukas?

    Agne

  6. 3

    Na na, kristale:)))))))))))) Mano mažoji (1,2 m.)putlutė, nors į visus svorio ir ūgio rėmus telpa. Bet valgo pati kiek nori, o maitinu 3 k. per dieną. Tik vieną dieną valgo daug, o kitą - nieko neįkiši. Tai stengiuosi duoti tada, kada pati labiau nori. Būna, kad ir pati paprašo valgyti, bet per prievartą nė karto nemaitinau ir nemaitinsiu.
    Kažkur skaičiau idomią mamytės istoriją, kai vaikas irgi buvo nevalgus, tai tik vandenuku ir arbata gyveno gal tris dienas (pasiūlo mama valgyti, nenori ir nekiša), vėliau pats paprašė valgyti. Tai gal toks variantas ir geriausias:)

    elegancija

  7. 3

    Mūsų dukrytė labai gerai valgo, negaliu skųstis, jei yra pavalgiusi ir mato, kad mes valgome, tai sako mamam :) Aš manau per prievartą vaikui nereikia duoti maisto, jei norės tikrai suprasi, kad valgyti nori :)

    ernesta3

  8. 3

    niekada nekisu per prievarta,nes po to tas valgymas gali pasidaryti kazkas baisaus:(,kiek nori tiek valgo,buna nevalgadieniu,o buna kad vis negali pasisotinti,tad nedarau is to problemos:)))

    iirina

  9. 3

    dazniausiai valgome 5kartus po 200g, tai tuos 200g visada stengiuosi kad suvalgytų. Pastebėjau, kad kuo daugiau menesių, tuo mažiau nori valgyti, todel tenka rodyti įvairius zaislus, daiktus ar kitaip sudominti kad tik suvalgytų skirtą porciją, nors labai daznai tenka likucius išmesti. Jei nesiųlyčiau, tai manau visai nevalgytų

    vinipukas

  10. 3

    Nors manoji kartais ir uzeina nevalgadieniai,bet as jai per prievarta ir neduodu,kiek valgo tiek.taip kad dabar gal toks metas kaip vaikelis nelabai gal nori valgyt.Juk kartais ir mums suaugusiems buna tokiu dienu:)

    Egle