• 7ats.

    pasidalinkit is kokios imones pirkot langus ir kiek kainavo? Ar patenkintos langu kokybe ir montavimu? Gal galetumet rekomenduot kas stato nebrangiai, bet kokybiskai?

    DagraInterjerasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    manau svarbiausia ne patiems detis.. o kiekvienas skirtingus vertina ir rekomenduoja

    samsung1992

  2. 2

    As rekomenduoju sia firma: www.visivisi.lt
    Mums jie patiko nuo pat pradziu, isamiai apie langu profilius nusviete, visus pliusus ir minusus isvardino, dejomes IGLO 5 langus, likom patenkinti, nes dar nuolaida gavom, pats darbas irgi buvo atliktas greit ir kokybiskai, zodziu gera firma.

    Marius5

  3. 1

    Svarbiausia – šilumos varža, kuriai didžiausią įtaką turi du pagrindiniai gaminio elementai – profilis (rėmas) ir stiklo paketas. Profilis kuo storesnis tuo geriau, bet ne mažiau negu 70mm turėtų būti. Ir kuo daugiau kamerų tuo geriau.

    Marius5

  4. 1

    ELITO LANGAI, UAB
    Vido Maciulevičiaus g. 53, Vilniaus m., Vilniaus m. sav., LT-04310
    Tel: (8 5) 2305171
    Naudojomes sios imones paslaugomis.
    Patiko ir del kainos,ir del kokybes.
    O labiaiusiai patiko kad ,kad vos per 6h, buvo nepriekaistingai sumontuoti net 5 langai. Antro vizito net nereikejo. Dirbo tik 2zm (brigada) .aplinka po darbu paliko tokia,lyg ir remontas nebuvo daromas.Kaip rado. nereikejo rupintis,kur det senus langus. Isveze patys visas siuksles.
    uz gerai atlikta darba ir "arbatpinigiu" nebuvo gaila kazkiek duot.

    Anonimas

  5. 0

    Ačiū, Mariau, mums patiko ta firma Visivisi, maloniai ir isamiai viska paaiškino, kitą dieną jau matuot atvažiavo, tai irgi pas juos užsakėm langus, dabar laukiam kol įdės :)

    Dagra

  6. 0

    O i ka labiausiai man reiktu kreipti demesi renkantis langus i buta?

    Dagra

  7. 0

    Tai aišku , ne patiems, bet būna tokių, kurie išmatuoja blogai, tada jei per dideli langai, tai kapoja sienas, arba jei per mazi, tai vel saltis pagal mane eina per tas putas.

    Dagra