• 4ats.

    Kurios turite 1-2 metu skirtumu gimusius vaikucius ar leidote pirmagymi kai jam suejo 2m i lopseli ar kartu su maziuku auginote namie?

    Kokia jusu nuomone apie tai? Tiesiog dukra rugseji jau galetume leist i lopseli, tad galvojam ar atideti metus ir i darzeli nuo 3m ar verta del bendravimo, pamokeliu i lopseli?As pati nedirbu nes maziukas tik 2men

    slaugaLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    neleidau i lopseli,iskart vedziau i darzeli

    ruta26

  2. 1

    neleidau. Vyresnysis pradejo lankyti darzeli 3m, o mazius 2.7m. Bet ir vel mano vyresnysis labai nesavarankiskas buvo, tik bemaz 2 su puodu draugaut pradejo, rengimasis jam irgi sunkiai ejosi, tad nesinorejo traumuot, o mazius savarankiskas ir pats labai norejo i lopsi.As aplamai manau kad nuo vaiko priklauso kada jam laikas, vaikas turi moket susitvarkyt intymius puodo reikalus, suvokt kada salta, kad apsirengt ar nusirengt, nes kitaip ir ligos puola ir psichologiskai traumuojamas

    vejune

  3. 1

    turiu tik viena mazyli, bet visos drauges kurios turi po kelis, net ir sededamos namie, augindamos kitus maziausius, leidzia didesniu I darzelius, vaikui be abejones reikia bendrauti su kitais vaikais, lavintis, bet kita medalio puse- ligos, ne viena ligoninej atsiduria ir su vyresniu vaiku, kuris parnesa liga is darzelio, ir su paciu maziausiu. as manau visgi,l kad leisti I darzeli reiketu, juolabiau jei matot, kad ir vaikas tam maziau daugiau pasiruosess, bent jau pabandyti ir tada ziureti kaip seksis jums visiems.

    Anonimas

  4. 1

    Mielu noru leisciau i darzeli bet gaila nepatekom, rudeni jau papulsim, mums kaip logopede patare lb net verta del bendravimo, kalbos , savarankiskumo.

    VilijaJuskauskienee