• 4ats.

    Neramus kudikis

    Sveiki,
    Turiu problema del kudikio miego ir valgymo ritmo. Perskaiciau visus imanomus straipsnius ir forumus,pagal kuriuos menesio laiko kudikis miega nuo 16-20val.. Manajam katik prasidejo antras menuo,o miega max 12val per para. Dienomis isvis kokias 3val ismiega,o kitu laiku reikalauja demesio,prasosi vis ant ranku. Valgo taip pat be jokio ritmo..pastarosiomis paromis kas valanda..nezinau ar tai normalu..gydytoja tik pasake maitink tiek kiek praso ir viskas. Patarkit ar kas susidure su tokia situacija..

    boooMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    zinoma kad tokiam mazyciui prasyt pavalgyt ir kas valanda normalu.
    Gal is kruties per sunku istraukti pakankamai pieno,greit nuvargsta taip sociai ir nepavalges.O gal tiesiog neteisingai iduodate kruti, Kita vertus,kruti reikalauti daznai, tai kudikiui normalu,nes jis tada jaucia artumo rysi, sauguma ir kruties daznas pazindymas lygus nusiraminimui. Kad daznai prabunda ir miega nedaug, tai visi vaikai be galo individualus.Maniske iki dvieju metu dar net naktimis kokius tris kart reikalavo valgyt ar gerti.O normaliai ismiegoti nakti ar pietus tik triju metu pradejo.
    O jei labai jums neramu,tai reiktu kad vaikuti apziuretu neurologas,gal labai pakiles raumenuku tonusas.
    O gal yra ir kitokiu sveikatos problemu.pucia,raizo viduriukus..juk skrandukas dar nesusiformaves. ar per silta,per vesu.. ir dar visokiu cia niuansu gali but.

    Anonimas

  2. 0

    manoji taip pat valge be ritmo bet kaip norejo taip ir daviau su miegu ir buvo sunku pamiega 10-15min ir keliasi o demesio visiems vaikams reikia

    Anonimas

  3. 0

    Visiskai taip pat, o gal ir sunkiau mano vaikas augo tokio amziaus. Naktinis miegas i miega nebuvo labai panasus, dienomis prisnusdavo 20 min, gerai miegodavo lauke ir tik judant vezimui. O su maitinimais, atrode, kad visada nevalgius. Taip tesesi gal iki 3 men.

    Jinjer

  4. 0

    Musu taip pat vage be jokio ritmo-kada norejo, tda ir duodavau.tai visiskai normalu.kai reikejo ivesti koses-atsirado po truputi ir ritmas valgymo

    busimamama2