• 5ats.

    Ar teko girdet istoriju, kad gimus neigaliam vaikui jo atsisakytu mama ir tevas ji paimtu augint?

    http://abcnews.go.com/Lifestyle/dad-refuses-give-newborn-son-syndrome/story?id=28756025
    nustebino istorija Armenijoje kada sunus gime su dauno sindromu ir mama atsisake ji net paimt ant ranku, o tete pasake, kad ji uzaugins pats vienas. Visas pasaulis puole padeti jam jau suaukota per 400 000 doleriu ir pinigai vis dar plaukia. Ar teko ka nors girdet?

    vejuneKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Perskaiciau straipsni, tikrai ziauru. Nesuprantu kaip mama gali atsisakyti savo vaiko, kad ir su dauno ar kitokiu sindromu... As tos moters vietoje visa gyvenima jausciau sazines grauzima ir negaleciau ramiai gyventi, tureti kita vaika, ir tiesiog pamirsti ta, palikta... Baisu.

    Yuki

  2. 3

    Zinau istorija kai moteris pagimde dukra su dauno sindromu, tai vyras atsisake jos, jie issiskyre, ir moteris augina dukra viena.

    Yuki

  3. 3

    Teko, tiesiog vyras ikalbejo zmona auginti sunkios negalios turinti vaikeli, maciau is arti, nes teko guleti toi pacioi ligoninei, mes auginam lengvos negalios turinti vaika.

    Jolka123

  4. 1
  5. 1

    mes auginame vaikutį su negalia,buvo visokių krizių,bet vyras sako, jei mes kada skirtumėmės,žinok aš vaiką arba sau teisčiausi,arba kasdien pas jus eičiau,nes AŠ jo tėtis :)

    sandritute