• 18ats.

    jus man patarkit su vyru skaityk nesikalbame 1,5men valgome atskirai taip pat ir miegame nes jy pagavau interne flirtuojan su kita galvojau gal po kurio laiko pats prieis sakys pasikalbam kap ka bet taip ir tyla ka man daryt

    jolitaarbŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    O as manau kad jam visai patinka pazintys su kitomis, todel ir nemato reikalo jusu net atsiprasyti. Didele tikimybe kad net patogiau jauciasi del to - jus nebendraujate, kartu nemiegate, jis turi gausybe laiko flirtuoti (o gal ir daugiau...) su kitomis. Jei jau pagavot flirtuojant su kita tai turbut tai nebuvo vienetinis atvejis. Asmeniskai man isdavyste internetu prilygsta isdavystei realybeje ir tokiu dalyku atleisti negaleciau.

    Yuki

  2. 1

    pritariu yuki, nieko nebus, matai kad nemyli jis taves, as savaji kai nusizengia issiuntineju visas keturias puses, o vistiek grizta atsiprasineja, svarbiausia- padaro isvadas, keiciasi. nematau prasmes su tokiu ERELIU vargti, o vaikas kentet irgi ne priezastis, SAVIGRABOS moterys

    Anonimas

  3. 1

    pabandyk atmusti ir susigrazint atgal, irgi internete:)
    (spausk griztamojo rysio mygtuka:))

    raima

  4. 1

    Nebūkit vaikai!Nekalbat šitiek laiko ir gyvenat kartu. Juokinga tikrai.Nutikus tokiai situacijai svarbu kalbėtis ir atvirai,nesvarbu kuris pradės.Jūs šeima.Turit netgi vaiką. Reikia pakalbėti apie viską,kokie planai ateičiai,ką jis nori toliau daryti,kodėl jis šitaip pasielgė.
    Praėjus šitiek laiko jam ir kaltė pasimirš,o Tau ir pyktis.Gyvensim vėl ir galbūt pasikartos vėl. Rėžk jam viską ką jauti,ko nori iš jo,ko tikiesi. Be kalbėjimo nieko nebus. Šitaip ir laikas švaistomas.
    Skyrybos tai čia tik pabėgimas nuo problemos,tai tikrai nėra problemos sprendimas.Nėra taip lengva mesti,ypač kai vaikutis yra.

    laiminga1993

  5. 1
  6. 1

    jo, teks paciai, ne sms o gyvai prisest ir paklaust, kas kaip ir butinai , kad kazka konkretaus atsakytu, o ne tik pamyktu ka panosej ir tiek, issiaiskink ir pati maziau besikankinsi, galvodama kas kaip, kas ne taip. laikykis.

    Anonimas

  7. 1

    ankščiau išsiaiškins ,greičiau galės atsipūsti.Bet tikėtis bet kokios baigties,gal būt ir blogiausiam. Nei dabar gyventi įtampoje,tikėtis jo nuolaidžavimo pirmojo.Gal jis per tą 1,5 mėn.laisvai jaučiasi ,ar net laisviau flirtuoja su kitomis.Guosdamasis,kad šeimoje sutrikę santykiai.

    Anonimas

  8. 1

    kas čia tokio ,jei moteris prieis ir išsiaiškins problemą,dėjusi žingsnį pati pirma.Nes be abejonės ,vyras jaučiasi kažkiek kaltas,bet jis to neparodys,ir galbūt dėl to nežengs pirmasis žingsnio pirmo. Nes tada automatiškai reikėtų atsiprašinėti,lysti moteriai į šikną,nes ji įsižeidusi,ir turi teisę pikti,ir galbūt neatleisti,jei kartais besiaiškinant ,ji suprastu ir matytų jo nenuoširdumą .Arba įžvelgtų jo melus.
    Taikytis nėra būtinybė,aš irgi už tai,kad vyras taip elgtis negali. Bet moteris turi apgalvoti,kodėl jis elgiasi būtent taip ? Kodėl flirtuoja ? Gal jam ko trūksta ? Gal moteris mažai kreipia į jį dėmesio ? Ar dar kažkas,ko nepaminėjau.

    Anonimas

  9. 1

    tai tas ir yra slyksciausia, kad vyras kazka tikrai negero padaro, po to tyli, moteris po to turi pati nueit susitaikyt, issprest problema, kaip sakant- nusizeminti ir vel gyvent kaip niekur nieko, o sirdy visada isliks tas skausmas ir pavyzdziui mano atveju, nors buvo ten tik draugas, ne vyras, as jo pradejau nekesti, nors ir buvau kartu, bet reikejo perkesti ta isdavyste, nors tai taip sunku, ir negrizt pas ji, o veliau musu santykiai buvo be pagarbos, as visada prisimindavau ta isdavyste ir jo vis labiau nekenciau, kol galiausiai pati ir palikau po kurio laiko, kaip sakant kai jau atpratau...kol pyktis ir pagieza pasidare daug didesne , nei tas prisirisimas, per kuri dar susitaikiau.. susitaikyk, kazkaip, bet jei pati po kiek laiko matysi, kad nieko nesikeicia, kad vyras ir toliau toks pat, pati priimsi jau reikiama sprendima..

    Anonimas

  10. 1

    elgiates kaip maži vaikai, jei tikrai jį mylite, yra geras tėvas, bei vyras, tai kovokite, nes tokiais bajeriais kaip tylėjimas ir valgymas bei miegojimas atskirai prives tik prie vieno - skyrybų, dėl to kalti būsite abu.
    Tad užtenka čia nosį iškėlusiai laukti (nes nesulauksit, o antraip paskasinsit jį eiti pas kitas) ir pradėkite imtis veiksmų, jei norite išsaugoti šeimą.

    Lulu