• 5ats.

    Dėl tuštinimosi dažnumo

    Sveiki! Turiu tokį klausimėlį dėl kūdikio tuštinimosi, gal kam panašiai yra ar buvę. Mano sūneliui 9 mėn. Jis kelias dienas gali taip vis po truputį pirstelėti po nedidelį kakutį (minkštai), o po kartą į savaitę kaip deda! Ir taip gali 3-5 kartus per dieną po didelį didelį. Mane tas toks užlaikymas ir purpsėjimas po truputį neramina. Kakučiai minkšti kaip pasta. Gal ir be reikalo neramu, ar kam taip buvo? Ar kreipėtės į daktarę specialiai dėl to?

    mamasitaKūdikio tuštinimasisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    pabandykite po truputi duoti atsigerti sulciu, i koses imaisykit vandenyje ismirkytu slyvu, maniskiui viduriukus dar laisvindavo jogurtai ir varskytes

    ginnta

  2. 2

    Visiskai pritariu Jolkai :)

    Yuki

  3. 2

    O kiek dabar laiko Jūsų vaikučiui? Susitvarkė, ar iki šiol vaistus vartojat?

    mamasita

  4. 2

    Neieskokit problemu ir ligu ten kur ju nera.

    Jolka123

  5. 1

    Mum taip buvo,irgi jaudinaus,bet nieko nedariau.baigesi tuo,kad kakytis neiseidavo po savaite ir daugiau.vaikas buvo labai neramus,skaudejo pilvuka,...gyd.israse laisvinamuju,gert kas antra para,tik pi 3 dozes pakakojo.
    kad to isvengti duodu sultyciu,naturaliy 100%slyvu,ananasu,apelsinu.bet po nedaug,10-15 ml per diena.kai sukako metukai,duodu po daugiau.
    nemanau,kad kakucio susilaikymas yra gerai.vistiek skauda jiem,todel buna ir irzlesni jie. Man paciai,kai nenueinu i WC savijauta nekokia,o ka kalbet apie maziukus.
    manau duokit sultyciu,arba siaip vaisiu,kad nereiketu vaistuku.

    Anonimas