• 12ats.

    Klausimas toks kurios kudikius maitinote misiniais. Ar tvarkingai maitinote iki 12 men, ar anksciau nutraukete ir pradejote duoti karves piena?

    Kaip kudikis jautesi jeigu anksciau nutraukete duoti misinius. Kiek menesiu buvo kai nutraukete misinius? Ar vaikas gerai valge koses? Mano sesutei 10men, nuo gimimo maitinama tik misiniais HiPP. Kadangi ten aciociali situacija tai mes su mociute vis pirkom, bet jau sakau gal nebebutina, nes tai brangu. Savo vaika iki 2.3m maitinaupati tad nebuvo nei klausimu, nei problem, deja, sito vaiko mama nemaitino tad taip ir susikloste.

    villllijaMaitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    pati pienuko turejau tik 4 men, tad paskui perejome prie misinuku. Kazkur nuo 10 men i kosytes pradejau pilti karves pienuka ir taip atpratinau nuo misinuku. O nuo 1 m jau pilnai gere karves piena ir jokiu misinuku nebepirkau

    ginnta

  2. 3

    Nuo metu pradejau davineti paprasta parduotuvini pasterizuota piena 2.5 riebumo.

    Jolka123

  3. 2
  4. 2

    graziapape, o kokia kaina ji pasodinai ant misiniu? nenori pasigirt?
    Tik pati bjauriausia motina gali pakist chemija vaikui ryti , atimant naturalu savo pienuka.
    Jei butu buve laikai kai jokiu misiniu nebuvo, tada iseina vardan savo papu butai savo vaika palikusi numirti... badu . tai kokia tu motina?
    O kokia ir esi, tai cia jau visi zino.
    rado kuom girtis,kad vako nemaitino turedama savo pieno.

    Anonimas

  5. 2

    Aš savo 2 vaikus maitinau mišinukais iki 1.5m. O va mažąjam dabar metukai ir paklausiau mamos patarimo ir padėjau duoti karvės piena todėl dabar jau pilnai geria praskiestą karvės pieną ir valgo daug košių ir viskas. :)

    Keituks

  6. 2

    Mano sunus valge misinuka nuo pat gimimo iki beveik dvieju metuku ir tik tada karves piena pradejo gerti :)

    Yuki

  7. 2

    iki 2m gere misinukus, karves piene nera tiek reikalingu medziagu, todel nedaviau, jau geriau misinukams pinigu nepagailet, nei vaistams veliau isleist

    vinipukas

  8. 2

    Pirkit paprasta piena, tegul daugiau valgo vaikas kosyciu, darzoviu tyreliu, sriubyciu trintu ir augs vaikas kaip ant mieliu ( aisku naminiu ):)

    Jolka123

  9. 2

    Maitinau tiek,kiek gamta naturaliai leido maitinti.Deje kad ir kaip norejau maitinti toliau, gamtos dovana mano pienelis baigesi jau 7ta menesi.
    Tad ka reiskia pagal jus saziningai 12 men? kad to pieno buciau turejus buciau maitinus ir iki pus antru o gal ir 2ju metu...
    Todel saziningai yra ne 12 menesiu, o gerokai ilgiau ir tiek,kiek turi savo pienelio.o kas turi ir tycia nemaitina savo kudikio, tai jau kitas atvejis.
    Pvz: kaip yuki, savo kudikio nemaitino, nes mat papai svarbiau uz vaika buvo. bet tai koks slykstus zmogus turi buti , tipo papus saugo, o kuna kojas rankas pjaustosi... ir vaiksto randuota,susibjorojus tipo graziapape .

    Anonimas

  10. 1

    Anonime, prie ko cia papai? Situacijos nezinai tai ir nekomentuok. Ten asiociali seima, mama depresija serganti, po gimdymo pablogejo tai buvo butina tablets vartot todel maitinti ir negalejo.

    villllija