• 8ats.

    Ar reikia panaikinti skambučius mokyklose? Ar jums jie keldavo įtampą??

    aš kiek pamenu kruptelėdavom ir išsigasdavom kazkiek, streso jie duodavo, ypac jei ilgai nuspausdavo, be sustojimo

    vinipukasMokyklaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mūsų vaiko mokykloje skamba ne tradicinis skambutis,o vien tokia melodija,kai anksčiau eidavau pro šalį iš pradžių nesuprasdavau koks ten maršas groja :D karts nuo karto

    sandritute

  2. 2

    manau, kad reikia juos palikti.. nes jie tam tikrą tvarką parodo, kad būtent dabar prasideda ir baigiasi pamoka

    samsung1992

  3. 2

    Skambutis reikalingas.Kaip kitaip surinksi visus i klases?Kaip visa mokykla zinos ,kad pamokos baigesi? Reikalinga tvarka.Bet skambutis galetu buti malonus ausiai garsas.Kitose salyse mokykliniai skambuciai yra labai grazus.Turkijoje girdziu mokyklini skambuti (Bethoveno melodija).Norvegijos kai kuriose mokyklose taip pat labai grazus ,melodingi skambuciai.Vaikai nestresuoja.

    vilem

  4. 2

    Prisiminti nelabai smagu nes aplamai mokykla turbut daug kam prisiminti nera smagu :D Bet tie skambuciai tikrai netrukdydavo, kaip tik laukdavo visi ju, kada pamoka greiciau baigsis... :)))

    Yuki

  5. 1

    man mokyklinis skambutis primena laaabai gerus laikus!!!mielas ausiai net dabar

    raima

  6. 1

    O kam? Kaip vaikai zinos, kad prasideda pamoka? Na kai baigiasi, tai gali ir mokytoja pasakyti, o kaip zinos kada prasideda, ne visi i laikrodzius ziuri, kai pertrauka yra. Prisimenu, net kai skambutis skambejo i pamoka, mes dar lauke geras 10 min. i gumyte sokinejom :)
    Man tai nemaise tas skambutis :)

    Jolka123

  7. 1
  8. 1

    Manau, kad nereikia.
    Bent man jokio streso nesukeldavo, o kai kartais būdavo diena be skambučio (pvz, kai kažkas miršta iš mokyklos bendruomenės), kaip tik priversdavo daznai ziureti i laikrodi su baime,kad nepaveluosi i pamoka ar kad per ilgai truks pamoka

    Talvi