• 4ats.

    atsibodo...seniai jau pykstuosi, o galu gale isvis nesisneku su vyro seserim, nes siaip ar taip tik problemos paskui, o anyta baisiausiai siunta, kad as va jos dukrala skriaudziu, su anyta apie ja stengiuosi isvis nediskutuoti, o si paskutiny kart isizeidus, kad nepriemem jos dukralos i svecius, net nebendrauja, net anukes nenori pamatyti, nei sunus berupi, vyras savo sesers jau man su juo susipazistant nemego ir mazai bendravo, velniu velnias, bet tokia savigrauza del tos anytos, man atrodo, kad dzin butu tie principai, kad tik anuke pamatyt, bet va ji isdidi.ka daryt?

    AnonimasSu giminėmisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    1. Gyvenkit tik savo su vyru ir vaiku nuo nieko nepriklausoma gyvenima.
    2. I savo aplinka isileiskit tik tuos, kurie jusu gyvenima papildo dziaugsmu, o ne skandalais.
    3. Kaip tai ilgai tesis laimingai ar pjautynemis priklausys tik nuo jusu paciu.
    4.Jei mokat deti taska ten, kas jum trukdo but laimingiems,tai nesites.
    5.Jei nemokat atsiriboti nuo to,kas jusu gyvenimus griauna,ir nesa nesantaika i jusu seima, ji anksciau ar veliau sugrius.
    PAPRASTA LAIMINGOS SEIMOS TAISYKLE:
    Niekas nera svarbiau uz to slenkscio, ka isileidziate i savo namus.
    Realybeje nereikalingi nei seneliai,nei gimines...
    Tie kurie zaloja jusu seimos ramybe.
    Nebendravimu,ignoravimu laimesite tik daug daugiau, nei isiteikinedami ten, kur jum nemiela.
    Nusileidimas, yra tik savo seimos draskymas.

    Anonimas

  2. 1

    Panasi situacija man su vyro broliu.jis visada lenda i musu reikalus,visur kisasi,kirsina mus su vyru.yra gerokai vyresnis uz mano vyra,bet yra vienisas,o mes jau turim du vaikiukus,ir laukiames trecio.
    jis vis sakydavo mano vyrui,kad jis kvailas kad kuria seima jaunas,arba,kad tikras vyras gimdyme nedalyvautu,nes ten "bobu"vieta.o kai pamato manaji zaidzianti su vaikais,juos buciuojanti,...iskart pradeda issidirbineti,ir ji vadina bekiausiu vyru. O neduok dieve,jei uzeis(aisku,nekviestas)ir pamatys mane sedincia ir ziurincia TV,kai vyras gamina valgyt kartu su vaikais,tai visai....laikau vargsa po padu,ir paverciau ji boba.nesvarbu,kad as jau 7 nestumo menesi,ir savijauta buna ne kokia po visos dienos su dviem vaikais.
    maniskis i tai nekreipia demesio,o man pikta,ju mamai irgi nera normalu,kad jis tiek laiko leidzia su vaikais,padeda namu ruosoj,t.t. ir taip pat sako,kad as isnaudoju jos sunu. Nors i akis tai labai mandagi.
    Kadangi jos vyriausias sunus vienisas,ir 10 metu vyresnis uz mus,ji vis sako mano vyrui kad jo pareiga rupintis broliu,padeti jam susirasti zmona,draugu,nes jo brolis jam "pirmine" seima,o mes su vaikais,tai antraeile seima.
    O zmonos ieskot reikia visur,naktiniuose klibuose,striptizo klubuose ir t.t.. O kai as tam priestarauju,as esu savanaude,nes nesuprantu,kaip svarbu vyrui zmona.kai sakau,kad zmona klube,juolab striptizo yra beveik neimanoma,...bet aisku,as nieko nesuprantu,...
    Del tokio elgesio,as labai vengiu bendravimo su jais,bendrauju tik tada kada tai yra butina.bet pati nepradedu pokalbiu pati.nueinam su vaikais pas juos,bet as su vaikais sneku,arba kalbu apie ora,nieko asmenisko nesakau.
    Jus suprantu,kad sunku,kai seimoje yra tokiu zmoniu.Bendrauju su jais,nes visdelto jir seima,bet tai darau,tik del vyro,nes del to jis labai kremtasi,jis jauciasi budamas viduri pykcio.

    Anonimas

  3. 1

    Na jeigu nenori būti palikta su dukrele viena tai verčiau bendrauk su jo seserimi bei mama,nes jos gali būti nusiteikusios prieš tave ir esant reikalui gali jį susivilioti prišnekėti nebūtų dalykų apie tave.Jis tuo metu tikės jomis,tada tarp jūsų ne duok išsivyraus nesusipratimas bei nereikalingas konfliktas.Na,o žmonės iš keršto gali daug ką padaryti neapgalvoje.Verčiau nusileisk tokioms aplinkybės,pakviesk anyta ir jos dukrą kavos.Tuo pačiu pažiūrės/pažiūrėtų tavo dukrelę.Nemanau,kad svečiams atėjus paliksi/palieki už durų,nes tai būtų vaikiška bei kvailai.Na kas dėl vyro jeigu jis su savo sese nebendrauja tai nereiškia,kad ir tu taip turi daryti.Kuo būsi malonesnė su jo žmonėmis tuo jis į tave žiūrės teigiamai ir vertins labiau nei,bet kada.

    Anonimas

  4. 0

    mano situacija labai panasi. labai nemegstu savo vyro sesers, nes moka tik sedeti ant sprando savo mamai ir deja mano vyrui. praso pinigu ir pan. jei atrodod normalu, kad brolis, turintis jau savo seima turi islaikyti dar ir ja, nors jei jau seniai nebe 18. bendraujam labai saltai. labas,kaip sekas,kas naujo ir pan. o vyrui esu pasakius, kad jos nemegstu, ir kad nesitiketu malonaus bendravimo, bet niekad nepriestarauji vyrui bendraut su ja, nes visdelto tai jo seima. ir kazkaip mes pykciu isvengiame ;)

    Anonimas