• 4ats.

    Gal kas naudojo elektrines priemones nuo visokiu vabzdziu, grauziku? Ar jos veikia?

    Mamytes, ar naudojate savo namuose, ar sode kokia nors atbaidancia elektrine priemone nuo visokiu gyviu?Arteja sodo sezonas, noretusi isvengti nemalonaus zvimbimo ar krabzdesio namuose.Ar tokios reklamojamos priemones yra veiklios, ar verta pirkti?

    liutukasNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Anksciau naudojau toki daikta, nezinau kaip jis tiksliai vadinasi, kur pilasi toks skystis ir tada reikia ikisti i rozete. Tai tikrai veike, visi uodai namie dingo. Dar kartais skraidydavo kuri laika kazkokie "apduje" :))

    Yuki

  2. 1

    ar kalbat apie tas priemones kur skleidzia garsus??jei apie tas, tai tikrai nieko gero.tas garsas per nervus daugiau zmonem veikia, bet ne pelem ziurke ar tarakonam.matyt tu priemoniu paveiktos, jos kolonijom per radiatorius, vamzdzius judedavo...net baisu prisiminti.nepagailekit,normaliai dezinfekcijai pinigu, nes vaizdas tikrai slykstus

    raima

  3. 1

    Na kol tos bjaurastis nesiadaptavo,nemutavo,kaip as sakau tai veikia..
    bet tai traumpalaikis tik efektas,Po savaiteles jau nulis reakcijos.
    Mat tie prietaisai tinka tik mazam diapazonui. Arba ju reikia prispesti visur, vos kas ne du tris metrus, arba naudos nulis.

    Anonimas

  4. 1

    Nepamenu kas per firma,bet turejau.tai stebejau viena muse iskridusia i ta aparata,ji ten pabuvus usskrido,tai pinigu svaistymas.

    Anonimas