• 13ats.

    Ar tikite menulio itaka santuokai? :)

    "Sakoma, jog tuokiantis per pilnatį – santuoka bus labai turtinga, jei mėnulis jaunas – vyras dažnai norės nuklysti į šoną, jei tuoksitės per priešpilnį – laukia laiminga, per delčią – sėkminga santuoka."

    YukiVestuvėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    irodymai siokie tokie yra pacios personos klausimuose - viskas klausia ar jei tiktu toks ar anoks, viena pusmeti jaunesnis, kita jau vyresnis, pagal klausimus ir visur kisama savo asmenini gyvenima galima akivaizdu zmogaus paveiksla susidaryti. paciame "bendrauk" viena savaite vieno kavalieriaus fb puslapi prase palaikinti, kita savaite jau kito :) o kad musuose jau antra prigimtis bet kokia kritika vertinti kaip "pavyda" cia jau kita problema, manau, ateinanti is bendro nekritiskumo visose gyvenimo sferose - politikus laikome valdzioj nors ir korumpuoti, dainininkai dainuojantis uzpakaliu nenubaubiami nuo scenu, kunigai gyvena prabangiai ir nesiskaito su paprastais zmonemis, nu bet ventieji teveliai, zodziu visur tas pats :)
    O atsakant i klausimuka, na tikrai laikais kai jau seniai ne tik i menuli bet ir marsa galime pasiekti savo technika tiketi kazkokia mistiska menulio galia yra na.... negrazu sakyti bet blogiau nei blogai. Tada geriau jau nueiti pas finansu eksperta ir pasidaryti seimos finansu prognoze arba issitirti abieju sutuoktiniu dnr, kad suzinotum ar negresia bendriems vaikams kokios ligos ir pan.
    Geriau tiketi REALYBES itaka santuokai :)

    ingridak123

  2. 3

    Vis nesuprantu čia mamų ar kątik paleistų iš kalėjimo forumas? Kažkuri kažko labai pavydi yuki. Įdomu ko būtent. Man ji atrodo geras, malonus ir draugiškas žmogus. Puiku jei turi antrą pusę. Kodėl manot kad ji ne vieną draugą turi, turit įrodymų? Gėda šios anonimiškai rašančios personos puvėsiais smirdančius pasisakymus skaityti

    Anonimas

  3. 2

    Dar sitaip mamanija nebuvo nusivaziavusi. Net neskaiciau visko nes baisu. Nejau po anonimo kauke nejauciat jokios gedos sitokius dalykus rasyti?
    As turiu sunu is buvusios santuokos, ir jau seniai turiu suzadetini su kuriuo tuoksimes po 2 savaiciu. Ir prie ko cia religija? Matomai nieko neismanot apie Islama. Bet man maziausiai rupi ka kazkas mano apie mane ir mano gyvenima, tuo labiau kazkokie anonimai www.mamanija.lt :D
    Siaubas... Kaip galima sitaip is saves tyciotis, kad ir po anonimo kauke ;)

    Yuki

  4. 2
  5. 2

    O siaube. Ir dar save mamomis vadinate? Nepraustaburnes.

    Anonimas

  6. 1

    Gaileti reikia rimta ligoniu,su rimta negalia, nesikelianciu is patalo,ar negalinciu savimi pasirupinti del negalios. To kuris kabinasi i gyvenima ir neturi laiko nesamonems,nes jiem yra daug svarbesniu uzsiemimu,kaip kalbeti apie menuli,ar kavalierius pakasiusius tarpukoji.
    O sita ,tai tiesiog valkata, uzsitaisiusi vaika ,ir be jokios atsakomybes sekmingai toliau valkataujanti, iskrypele su menulio faze.
    Eik vaiko ziuret, o ne masturbuokis po mamanijos menulio fazem.

    Anonimas

  7. 1

    Jau ne mano bobute netikejo tokiom pasakelem :)

    renata123

  8. 1

    Pisasi su visais ciurbanais be atrankos, tai kai ciurbanui stovi,tai zinok menulio faze pats tas :D :D
    Gali jau i dangu neziuret ..

    Anonimas

  9. 1

    Tarpukojo norais uztenka tiket kaip tau..
    O smegenu jau neisgelbes jokia menulio faze :D :D

    Anonimas

  10. 1

    Nu nupusus boba totaliai. Jei duosies nezinia su kuo, valkata pavirsi. Jei vaiko nedabosi jis taves motina nelaikys. Myzo del vieno del kito dar vel myza del kazkokio musulmono.

    Anonimas