• 5ats.

    Gal kurios is Jusu vyrui yra teke vartoti Priligy? Jei taip tai ar padejo? Iskart ar po kazkiek laiko? Ar nustojus vartoti sias tabletes, problema atsinaujino? Ir dar noriu paklausti, kiek pakuoteje yra tableciu? Is anksto dekoju uz atsakymus, o anonimu komentarai ignoruojami ;)

    YukiVyro sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Vieniems greičiau susitvarko, kitiems lėčiau. Tik pradėjusiems lytinį gyvenimą reikia įgūdžių taip kaip ir moterims reikia atsipalaiduoti ir pagaliau pajusti orgazmą. Maža dalis merginų per pirmąjį kartą patiria vaginalinį (ne klitorinį) orgazmą.
    Nesupratau ar jūsų vyras dar tik dabar pradėjęs lytinį gyvenimą? Jeigu taip, tai patariu neskubėti su vaistais, o geriau pasitreniruokite kartu. labai natūralu, kad jis neturi įgūdžių. Jeigu per pusmetį nesusitvarkys, tada rodykitės gydytojams. Bet dar vieną dalyką norėčiau pasakyti.. pakalbėkit su vyru, o gal jam nėra motyvacijos jus patenkinti? Kad nebūtumėt nuskriausta, kol ugdot vyro valią, pakalbėkit su vyru, kad jus patenkintų ir kitais būdais. Jų yra įvairiausių, ne tik klasikinis variantas, apie kurį šnekate.
    Kalbant apie vaistus - jie yra stiprūs, juos reiktų gerti dar prieš sueitį pora valandų ir tik kartą per parą, norint, kad suveiktų. Bet jeigu vaikinui tikrai trūksta patirties, tai vaistai čia būtų ne prie ko. daugumai vakinų taip nutinka, tik vieniems greitai susitvarko, kitiems lėčiau. Būna vaikinai susijaudinę net į kelnes nuleidžia nuo vaizdo.. bet tai būna laikinai. Kitas dalykas jei vyras jau tikrai turi patirties bet vis turi šitą sutrikimą, tada ir vargint pradeda, gali ir erekcija pablogėti. Taip pat šitų vaistų jokių būdu negalima vartoti jei pas vyrą pastoviai yra žemas kraujo spaudimas (alpimas gresia), jeigu vartoja antidepesantus tam tikrus, jeigu naudoja narkotikus, jeigu turi inkstų sutrikimų ir t.t. ten galite pasiskaityti informaciniame lapelyje, turėtų būti viskas surašyta.

    Anonimas

  2. 2

    Tai jei vaikinas katik pradejes lyt. gyvenima, prieslaikine ejakuliacija yra normalu?

    Yuki

  3. 2

    Žinau, kad kai kurie vyrai įsigija Priligy vaistus (ar panašius tokio pačio poveikio) nors dar net nėra nustatyta priešlaikinė ejakuliacija. Dažnai jaunuoliai vaikinukai anonimiškai susisiekia ir klausia ką daryti. Dauguma atvejų jaunuoliai yra dar tik pradėję lytinį gyvenimą, todėl jiems sunkiau suvaldyti ejakuliaciją. Nedarant ilgų pauzių seksualiniame gyvenime dažniausiai ejakuliacijos procesas susitvarko ir nereikia jokių vaistų. Bet jeigu vaikinas jau seniai pradėjęs lytinį gyvenimą ir jam niekaip nesiseka suvaldyti ejakuliacijos, jeigu turi erekcijos sutrikimų.. tuomet tikrai reiktų pasitarti su gydytoju ar vaistininku. Visada patariu pasirodyti gydytojui, o gal problema kur kitus įsisenėjus.

    Anonimas

  4. 0

    Padeda tikrai praiilginti laika. 3 tabletes tik.

    Anonimas

  5. 0

    Tai vaistai nuo prieslaikines ejakuliacijos, rekomenduojama vartoti bet 4 savaites arba 6 seansus ir tada didinti arba mazinti doze priklausomai nuo rezultatu. Su ejakuliacijos nekontroliavimu susiduria didele dalis vyru, ir tai visiskai nera sietina su patirtimi lovoje, tiesiog kas kai kuriuos vyrus hormono seratonino veikla yra greitesne, kas ir lemia pireslaikine ejakuliacija. Daug ir naudinogs informacijos sita tema galite rasti svetaineje - http://cialis.blogas.lt/viskas-apie-prieslaikines-ejakuliacijos-gydyma-ir-priligy-dapoxetine-75.html

    Akvilee