• 5ats.

    Klausimas toms kurios patiria stiprius PMS pozymius: Kokie jie? Kiek mazdaug dienu Jums trunka PMS? Ir pagrindinis klausimas (nenoriu rasyti kaip atskiro klausimo): Kaip reaguoja Jusu vyras i Jusu nuotaikos pokycius ir t.t. ir pan.? Ar supranta? Gal net bando kazkaip "padeti"? :)

    YukiMėnesinėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pas mane visada gan skausmingos menstruacijos.Net nualpdavau nuo skausmo,be paracetamolio niekaip.Buvau ir pas privacius ginekologus ir pas daktarus sakydavo kad normalu. Tada dar vyro neturejau.
    O dabar vyras stengiasi,kad nieko nedaryciau,pasiilseciau kuo daugiau.Dedu siltus kompresus ant pilvo,taip sumazina skausmus.

    laiminga1993

  2. 3

    visą diena išguliu lovoje, skausmai maudimai kamuoja tik vieną , pirmutinę mėnesinių dieną. Prieš tai jokių PMS išskirtinumų. Mieguistumas, troškulys, gausesnis prakaitavimas. Viską vyras supranta, leidžia tinginiauti, nieko neveikti tą vieną dieną, jei neturiu savų darbų. O šeip prieš vyrą būnu tik geros nuotaikos, būnant šalia jo, negalibūti jokų nuotaikos pokyčių.

    Anonimas

  3. 3

    PMS man trukdavo 2-3 dienas. Skaudedavo galva, nuo to darydavausi irzlesne. Vyras nereaguodavo, zino, kad praeis savaime. Kelis kartus "pabande" padeti ir suprato, kad tomis dienomis mane geriau palikti ramybeje.
    Beje, PMS isgyventi pasidaro lengviau, jei negeri kavos ar kitu tonizuojanciu gerimu. Ir didele plytele megstamo sokolado :)

    Isnykstanti

  4. 1

    "anonimei" --- >

    http://ligos.sveikas.lt/lt/ligos/moteru_ligos/priesmenstruacinis_sindromas

    :)

    Yuki

  5. 1

    Skauda labai pilvo apacia,nugara,nuotaiku kaitos. Kiekviena karta ivairiai skiriasi kiek dienu pms trunka. :-)

    neziniuke789