• 3ats.

    Svoris po antro vaikelio

    Sveikos,pries pirma nestuma sveriau 55kg po gimdymo likau nenumetusi 7kg, siuo metu sveriu 62kg, dabar laukiuosi antro vaikelio, idomu kai pagimdysiu ar galiu buti dar stambesne ir daugiau sverti, ar gali buti kad numesiu visus kg ir siuos 7kg ir grysiu i savo sena svori ? Manau cia tokiu daug mamyciu yra ir gali pasipasakoti kaip joms buvo :)

    KristalelisSavijauta po gimdymoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    svarbiausia rasti laiko sau, dar sunkiau kai randi to laiko nesijausti kalta pries vaikus ar pvz bijoti juos palikti kazkam valandelei, kol pasportuosi kokiam sporto klube, bet butina isveikti siuos sunkumus, nes nuvaziuos stogas

    Anonimas

  2. 1

    Viskas priklauso nuo ryzto ir valios :)

    Yuki

  3. 1

    Žinoma, viskas įmanoma. Aš iki nėštumo svėriau 60kg per nėštumą priaugau 15kg. Gimus vaikui beliko 13kg. Ir taip iki kol vaikui suėjo 3mėn kankinaus su tuo svoriu. Bet po to vieną rytą atsikėliau ir pasakiau viskas, noriu būti, kaip ankščiau. Nu ir ką ėmiausi darbo, pradėjau valgyti sočius pusryčius, sočius pietus ir liesa vakarienę ir dvi valandas iki miego nieko į burną, nei obuolio, nei apelsino. Nieko... Ir pradėjau daryti pratimus visokius ir bėgioti. Na ir ką dabar aš sveika ir laiminga. Per 2,5mėn netekau savo 13kg ir dabar dar numečiau -2kg. Tai dabar sveriu 58kg. Bet žinoma nemečiau nei sporto, nei sveiko maitinimosi, nes jai pradėčiau valgyti atsiprašant kaip "karvė" tai tikiu, kad vėl atgaučiau tuos kg.

    Manki