• 11ats.

    Pastebėjau, kad panaikinus taškų ir dovanų sistemą, labai jau pradingo "uoliosios" atsakinėtojos. Taigi, ar ištikro tiek daug atsakymų ir dažnai ne į temą būdavo vien už tai, kad tik gauti dovanelę?

    matrioskaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Manau,kad dauguma mamyciu atsakinedavo ne del tasku.Paskutiniu metu klausimai pasikartojantys arba neidomus.Nera noro atsakineti.Truksta originaliu,mastyti vercianciu arba skatinanciu patarti klausimu.Idomu yra bendrauti,dalintis patirtimi,bet kai skaitai labai zemo lygio,primityvius klausimus su mase klaidu...nesinori atsakineti.Kartais atrandu idomiu klausimu,bet labai retai,deja.

    vilem

  2. 2

    Zinoma kad isejo dalis butent del to, nes pilstyt is tuscio i kiaura,ar skaitinet visokiu briedu isvis neliko prasmes ...
    O taip padurniuoja,pazvengia,pakelia bangu cirka riausems, ir uz tai dar dovanu gaudavo.
    Kodel gi tada ir neuzsiimt nesamonem del ju.
    juk ir tasku buvo galima patiem sau prisideti is keliu anketu, ir juos maigydavo dauguma nariu ne todel kad atsakymas buvo to vertas, o si karta as primaigau,kita kitas ir man paspaus..
    ar pagal simpatizavima.. pastebedavau net burelius kas su kuo drauguose,ten vieni kitiem ir maigo.. nors atsalymo nulis, o ivertintas , nu nesamone.

    Anonimas

  3. 2

    Na,kai klausimai kuo skiriasi batas 38d,nuo 39d.Tai ir pagalvoja,kad tarp tokiu nariu nera ka veikti.

    Anonimas

  4. 2

    Nemanau kad labai cia kam reikejo tu dovaneliu. Nebent perpardavinejimui... Kiek girdejau, egzistuoja ir toks dalykas. Man tai atrodo kraupu. Jau geriau kazkam padovanot nei pasipelnyti. Nuo tu keliu euru vargu ar imanoma praturteti, bet tikrai imanoma tokia dovanele kazka pradziuginti...
    Savo suneliui esu karta uzsakius keleta dovaneliu uz taskus ir kelis kartus uz savo taskus uzsakiau dovaneliu kitoms mamytems, nes man ju tikrai niekad nebuvo gaila.
    Tikrai liudna jei kazkas siame forume budavo vien del tasku...
    Ir kaip cia kazkas rase, cia tikrai nebera normalu, nebe taip kaip pries kelerius metus, vien tik tyciojimaisi, pasaipos, pyktis, pavydas, pagiezas, ir daug kitu neigiamu dalyku... Del to kartais cia tikrai nebuna malonu uzeiti.

    Yuki

  5. 2

    Tai kad paskutiniu metu dar pries tasku panaikinima cia buvo viskas aprime. O dabar dar kai orai siltesni, tai ir nesedi mamos prie kompiuteriu. Pries penkis metus gyvenimas virte vire nors dovaneles tebuvo soskiukai muiliukai :)) tiesiog dar pries dovaneles buvo aprime cia viskas del to galvir nebefinansavo, nes mazai jau tetusirinkdavo.

    lydekaite

  6. 1

    Vis perzvelgiu puslapi, idomu, kaip kitoms senbuvems sekasi.. kas joms aktualu, ka jos veikia, ar kuom kvepuoja, gal laukiasi antro, gal trecio ir tt.
    Istikruju paskutiniu metu daug dirbu, plius vos laisvai dienai esant i soda vaziuoju krapstytis, vos laiko turiu zinioms internete perzvelgt..
    Rudeniop manau forumas gyvesnis bus, prisijungs senei buvusios, keliais sakiniais papasakos kas pasikeite nuo to laiko, kai dar aktuali Mamanija buvo.. :)

    Imbiere

  7. 1

    Manau, kad apmazejo nariu, nes nebeidomu tiesiog. Pastoviai kartojasi klausimai "ar as nescia?"..

    Talvi

  8. 1

    puiku kad nebedalina dovanu tada nuosirdziau bus uzdavinejami ir atsikinejami klausimai

    hade

  9. 1

    Man taškų nereikėjo , ir atsakinėjau ne dėl jų. Bet rečiau prisijungiu, nes viskas čia nebėra normalu, panieka, šaipymaisi vieni iš kitų, vietoj atsakymai moralai, ir t.t

    Anonimas

  10. 1

    100% pritariu Vilem, tiesiog tapo neidomu.

    vejune