• 35ats.

    Kaip issirenkat nauja kirpima ar nauja plauku spalva?

    Nezinau nei kaip aiskiau paklausti... :) Noriu pasikeisti plauku spalva ir nusikirpti, nes visa gyvenima su ilgais plaukais, zodziu, konservatore, bet dabar uzvire ir noriu pasikeitmu :) Ar pati sugalvojate nauja sujuosena ar ieskote zurnaluose ar internete, kur? Ar pasitikite kirpeja ir kaip atsiduodate jos nuoziurai?

    AusrineVeido ir kūno priežiūros priemonėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    as turiu begalo gera kirpejai kuria pasitikiu :) save atiduodu i jos rankas ir esu patenkinta ka ji padaro :):):):)

    deimantina

  2. 3

    net nzn gal ateina vizija kartais i galva isivaizduoju kaip noreciau atrodyt kaip pasikeist ir bandau tai igyvendint

    sheelsi

  3. 3

    as turiu kirpeja kuri labai gerai apkerpa ir pataria kaip kirtis kokios naujausios tendencijos tai ja ir pasitikiu ir niekada neapsiviliu :)

    cindy

  4. 3

    o as pasijieskau internete visada ko noriu ir tada jau lekiu i kirpikla su poperiuku atspauzdintu ,kad kirpeja matytu ko noriu nes zodziais taip idealiai nepaaiskinsi kaip pavazduota.Nes jau pasimokiau kiek neaiskinau kokios sukuosenos noriu visad apkirpdavo ne taip kaip noriu.

    Bubonka

  5. 3

    kadangi turiu savo kirpeja kuria pasitikiu tai nuejus pas ja kai noriu kazko naujo taip ir pasakau,o ji jau sugalvoja kaip ir ka daryti,visada lieku patenkinta:)aisq daznai nesikeiciu,bet dabar vel galvoju kad reikia kazkaip pasigrazinti plaukus:)

    Doviliuke

  6. 3

    pasikonsultuoju su kirpeja ir ji visada gerai pataria dar nei karto neesu nusivylusi.

    mamyciuke

  7. 2
  8. 2

    Sukuosena bandau pasirinkti internete, pas kirpejus ju knygelese arba leidziu paciai kirpejai pafantazuoti, tik pasakau, ko tikrai nenoreciau ant savo galvos. :)))) o spalva tai renkuosi tik tamsia kaip mano naturalus plaukai, nes jau nebejauciu poreikio lakstyti ryza, zalia, melyna :)))) paauglyste jau praejo.

    Agne

  9. 2

    Turiu super kirpeja.Jis tik paklausia,kokio ilgio plauku noreciau.O visa kita-jo fantazija.Kas kart is salono iseinu issisiepusi,nors ir kardinaliai pasikeitus;)I visada tik i geraja puse;)

    rimrem

  10. 2

    Spalvą jau nekeičiu kokius 5 metus. o dėl kirpimo, nu tai sunkaiu. Mano plaukai ploni, tad dabar tik auginuosi...
    http://gyvenimas.delfi.lt/konkursas/delfi-grozio-salonas.d?id=23961599
    čia siūlau apsilankyti ir paeksperimentuoti. Sėkmės :))

    Irma