• 2ats.

    Sveikos mamytes. Reikejo daug maz man pasiskaiciuoti savo darbo staza, iejau i sodros psl ir psirinkau suformuoti nauja suvestine apie Informacija apie valstybinio socialinio draudimo laikotarpius. Suformavo man lentele, kurioje nurodytas ir laikas kuomet stovejau darbo birzoje ir gavau bedarbio pasalpa, ir yra punktai kur nurodoma jog asmuo augino vaika iki tryju metu. Ar teisingai suprantu, kad visi tie laikotarpiai man isiskaito i darbo staza, nes buvau drausta socialiniu draudimu? Ar vistik i darbo staza teisiskaito tie menesiai kuomet dirbai darbovieteje?? aciukas :)

    rainbowDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Ieina tie menesiai, kur gaudavot bedarbio ismoka arba buvot su vaiku oficialiai isleista i VPA, jeigu dirbai ir gaudavai alga.

    Anonimas

  2. 1

    Kalba eina apie darbo staza dekretui gauti, kai reikia stazo per 24 men kad butu 12 men?
    Klausiu, nes pati vaikiuko dar neplanuoju, bet mano situacija identiska drauges situacijai, kadangi ji "zalia" del visokiu prisijungimu prie sodros ir pns sistemu, pirma paziuriu savo tada galesiu patarti jai, nes kaip sakiau abi panasiu laiku auginom vaikiukus ir stojom i darbo birza tik ji keliais men anksciau i darba isejo negu as :)
    dekoju uz pagalba.

    rainbow