• 6ats.

    Ką darytumėt, jei vaikas pasakytų kad bijo aukletojos ir dėl to nebenori eiti i darzelį?

    vaikas bijo aukletojos, nes ji daznai saiposi is vaiko, o kita aukletoja jam patinka. Del to nenori eiti i darzeli, stresuoja. Ka daryti?

    vinipukasLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Pasikalbeciau su aukletoje, bet turbut vistiek vesciau i kita darzeli.

    Yuki

  2. 1

    Kiek imanoma isklausinet is vaiko susidariusia nepalankia situacija.Ateit i darzeli nebudingu laiku ir pasiklausyt kaip aukletoja bendrauja su vaikais.Pasneket su pacia aukletoja,kodel vaikas jos bijo?O poto jau direktore ir aukstesnes institucijos.Bet geriausia graziai su pacia aukletoja issprest problema.

    Anonimas

  3. 1

    Mano mama dirba darzelyje,auklyte.tai sake yra aukletoja,kuri labai negraziai elgias su tam tikrais vaikais.kai tevai su ja kalba,arba su direktore,ji nereaguoja,nes yra gera drauge aukletojos.
    tai viena mama ejo tiesiai i aukstesnes instancijas,ir ta aukletoja buvo sudrausminta,tai dabar vaikus "ant ranku"nesioja.

    Anonimas

  4. 1

    Na pirma pakalbėkit su vaiku ir išsiaiškinkite kaip ji išjuokia,ką sako,o po to ne su auklėtoją kalbėtis,o su direktore už negražų auklėtojos elgesį vaiko akimis.

    Anonimas

  5. 1

    Ta prasme saiposi is vaiko? Pirmiausiai reiketu pasikalbeti su aukletoja, paskui su darzelio vadovybe, kokios nesamones darosi ir kodel aukletojai saiposi is vaiku?

    matrioska

  6. 0

    pasikalbek su aukletoja to buti negali, cia labai rimta priezastis yra. jej ji saiposi is vaiku, nenuginciok tokio fakto kad gali ir pries vaikus ranka kelti, visko juk seis laikais pasitaiko. pabendravus matysi aukletojos reakcija i toki pastebejima, jej ji si pokalbi nuleis jokais manau tada tektu pakalbeti ir su darzelio direktoriu

    simute