• 4ats.

    ar neipras mazylis, prie mociutes migdymo metodu?

    Sveikos,

    Mano mazyliui jau menuo su trupuciu. Gana daznai sveciuose sulaukiame mociutes (vyro mamos), kuri turi nenumaldoma nora ''padeti'', nuolatos ji myluoja, nesioja ant ranku, migdydama neguldo i lovyte, o mieganti laiko ant ranku arba vel nesioja, nori ji maitinti (maitinu nutrauktu savo pienu, nes mazylis gime silpnas, negali pakankamai jo istraukti). Man priimtini kitokie metodai. Mazyli nesioju, bet ne taip daznai, kaip jinai, o migdau supuodama ir stengiuosi,kad jis miegotu savo loveleje. As bijau, kad jis neprisiris prie manes, kaip turetu, o labiau ipras prie jos ir jos tu metodu. Visgi dabar labiausiai mezgasi tarpusavio rysys su vaikeliu. Nors as su mazyliu praleidziu dydziaja laiko dali jau pastebiu, kad pradeda iprasti prie miego ant ranku, nes uzmiges ir paguldytas i lovyte pradeda verkti, paimtas ant ranku, vel uzmiega. Kaip manote ar taip gali buti? Gal but tureciau uzdrausti jai taip elgtis?

    labu1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jus esate mama ir jei nepatinka toks uosvienes elgesys, tiesiog jai tai pasakykite. O priprasti prie supimo ant ranku vaikui labai lengva, po to gali buti kad ir keleriu metu reikes migdyti ant ranku o bandant uzmigdyti loveleje verks.

    Yuki

  2. 2

    meiles, glamoniu, artimuju silumos dar niekam nebuvo per daug.. o maitinti vistiek bent pradzioje maitink is kruties veliau demaitinek is buteliuko, nes kai vaikelis sustipres jis mokes valgyt is kruties, o be to tai pats tobulausias budas tarpusavio rysiui kurti, be to vaikas visad pirma sieks taves, nes tu mama ir tu pieneliu kvepi.

    vejune

  3. 1

    labai pritariu vejunei, tiesioginis žindymas iš krūties būtų didžiausias „koziris“ išlikti mamai savo vaikeliui pačia artimiausia ir svarbiausia. O kad taip tikrai tikrai būtų, miela labu, aš paraginčiau ir tą ištrauktąjį pienelį sumaitinti taip pat mažyliui prisiglaudus prie mamytės, pasinaudojant „žindymo papildikliu“. Tuo pačiu tai ne tik atpratintų kūdikį nuo čiulpimo iš buteliuko, bet ir paskatintų gausesnę pieno gamybą mamos krūtyse. Daugiau ir detaliau apie tai skaitykite knygoje “Kūdikio žindymas” (p. 269-276) >> http://www.zindyk.lt/?page_id=34

    Kazimieras_Vitkauskas

  4. 0

    kad man butu kas taip padeje, mylejemano vaika savo laiku, net pavydzu jums,paskui bus lengviau,kai noresit su reikalais iseit, o vaikui kuo daugiau ji mylinciu zmoniu tuo tik geriau, jus mama ir jei tikrai mylit savo vaika, problemu niekada neturetu kilti

    Anonimas