• 6ats.

    Ar patinka, kada parduotuvėje pasitinka ir puola klausinėti ''ko norėsite''?

    mane labai erzina , kada įėjus į parduotuvę puola domėtis ko man reikia, gal aš tik apsidairyti užeinu ir tik pamačius prekę nuspręsiu ar man reikia, todėl vengiu tokių parduotuvių. Būna kad žinau ko noriu, tada man pasiulo, bet as dar noriu ir kitų prekių apžiūrėti, bet turiu tuoj begti pro duris. Jie taip darydami praranda pirkejus. Čia gal vyrams ir patinka, todėl vyrai vadovai ir sugalvoja tokias nesamones :(

    vinipukasAktualijosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Nepatinka. Jei nerandu ko noriu tada pati ir paklausiu :)

    Yuki

  2. 1

    Aš manau, kad pardavėja turėtų sureaguoti tik tada, kai pastebi jog žmogus ieško akimis pagalbos arba ilgia kažką renkasi. Tik tada.
    O kai puola siūlyti kažką, kaip turgaus bobos, tai nepatinka.
    Na, grynai kaip turguje būna, jei tik pažvelgi į bobulytės gėles ar kitas prekes ir jos jau puola siūlyti, puola jau pakuoti prekė, nors tik pažvelgei akies krašteliu..

    Talvi

  3. 1

    kad pardavejas rodo demesi uzejusiam zmogui, tai visai normalu.parduotuve ne muziejus:) nors gal ir idomu tiesiog pazioplinet, bet prasiblaskymas ir atrakcija, man tai perkant:)geriausi,

    raima

  4. 1

    Pulti gali tik šuo arba nusikaltelis.Na,o atsakant į klausymą toks jų darbas norint klientą sudominti,pritraukti ir padėti išsirinkti geriausią variantą.Kažkada pati dirbau tokį darbą.Ne iš lengvųjų,bet malonus.

    Anonimas

  5. 0

    priesingai is tokios parduotuves norisi kuo greiciau dingti

    Anonimas

  6. 0

    oi, negaliu pakęsti to. Sakau, aš pirmiau apsižiūrėti noriu. Tada atstoja

    Anonimas