• 11ats.

    Jei Jusu antroji puse gyventu kitoje salyje, Jus planuotumet susituokti ir toje salyje gyventi bet Jusu tevai sakytu kad paliktumet pusei metu savo vaika (is ankstesnes santuokos) pas juos, tam kad tikrai per ta laika isitikintumete kad nauja santuoka bus sekminga ir t.t. ir pan., ir tik tada pasiimti pas save vaika, kaip Jus elgtumetes tokioje situacijoje? Po atsakymo po paskutiniu klausimu supratau gal nelabai aiskiai aprasiau situacija. Turiu omenyje kad jei Jusu tevai pasakytu kad vaikas puse metu butu pas juos, ir tik tada galesite pasiimti vaika. Kalbu apie tokia situacija, jei Jus noretumete iskart vykti pas busima vyra kartu ir zinotumete kad tikrai viskas bus gerai, bet Jusu tevai nesutiktu kad vaikas iskart vyktu kartu ir sakytu jog savo vaika galesite pasiimti tik po puses metu gyvenimo kartu su busimu vyru. P.s. Jei mano klausimas kazkuo nepatinka, paprasciausiai nekreipkite demesio. Is anksto dekoju uz atsakymus :)

    YukiVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    aisku kad vaika pasiimciau su savimi juolab kad ai nauja seima ir jam igi reikia priprasti,kas be ko visad bus adaptacijos sunkumu ir jiems iveikt reiks laiko, bet vaikas ir yra seimos dalis atskyrus ji tik daugiau problem sidarys, nes kai pasiimsi tada jis bus nelaimingas, nes prie seneliu pripras, o atsivesi pas nepazistama dede, tad veskis vaika ir pradek kurti seima, o neatideliok seimos kurima jeigu jau nusprendei teket

    villllija

  2. 3

    tu juk supranti , kad tu pati nebe vaikas ? Sprendi tokį dalyką pati, aš asmeniškai nepalikčiau vaiko. Vežčiausi kartu, tegul vyras susidraugautų su mano vaiku, greičiau, nei vėliau. Arba išvis, patiks jam vyrui, gyventi su jumis per tą pusmetį be vaiko, niekas netriukšmauja, vieni be kliudžių romantiškai gyvenate, įpras prie gero, o tada gali kliudyti vaikas, barnių atsirasti tokių kokių dar neturėjote. Teks iš naujo mokintis gyventi. Nepatariu klausyti tėvų. Nebent pati abejoji.

    Anonimas

  3. 3

    Tikrai nepalikciau, nesvarbu ka sakytu tevai, vaikas ne ju, tad ir spresti jie negali.

    Anonimas

  4. 3

    Labai protingai tavo tevai sneka. Nuo vieno berno prie kito metaisi istisai. Nors tau ir nepatiks, bet juk tai tiesa. Ka tik uz vieno ruoseis teket, dabar jau vel uz kito. Negi tu tokia beviltiska save laikai, kad be vyro ne zingsnio? Kodel iskart reikia vestuviu? Reikia zmogu pirma pazinti. O juk jus jau buvot issiskyre, vadinasi, kad problemu yra. Jeigu pradesu argumentuoti islamu, tai zinok, kad bendrauti su vyru galima ir be sekso ar buciniu. O to islamas nedraudzia. Tavo didziausia klaida ir yra ta, kad neri i santykius stacia galva. Pagailek vaiko, jis dar toks mazas, o jau tiek kartu teko be taves but, tevas nesidomi, negi nori vel ji tampyt po pasauli? Pirmiausia reikia isitikinti, kad vel jam to paties neteks patirti, taip kad klausyk tevu. O geriausia butu niekur nevaziuoti ir skirti demesi vaikui, ne bernui. Jis tau turi buti pirmoj vietoj. Tegu bernai pas tave vaziuoja. Samoningai nusprendei gimdyt, taip kad ir gyvenk taip, kad nereiktu vaiko palikinet ar tampyt po pasauli. Jam reikia stabilumo

    Anonimas

  5. 2

    bet tėvai gal ir teisūs, nepyk, bet baugu vaiką išleisti į svetimą šalį, pati irgi nesi stabili, daugeliu prasmėm. Jiems neramu. Nori jie įsitikinti, kad viskas ten su tavimi tvarkoje. Per Skype tikiuosi vaikui bent pasuksi ????? juk negali vaiko nematyti pusę metų, Manau palik vaiką tėvams. Dėl jo paties.

    Anonimas

  6. 2

    Tokiam amziui vaikui labai reikia mamos,bet jei tau nevarbi jo psichologine busena,tai vaziuok ir kurk savo butoforine santuoka.

    grirute

  7. 2

    Manau tai nebloga ideja, na, apsidrausti, isikurti, o tada vaikui ramiau butu atvykt, nes jau ten jam viskas butu paruosta.

    Anonimas

  8. 2

    pirmas klausimas, kaip tevai t.y. seneliai gali neleisti pasiimti savo vaiko, nebent jis gyvena ne su tavimi. nes nu kad seneliai neduotu ar dar ka savo pacios vaiko, tai cia yra daugiau nei keista.
    i beje ne santuokoje reikia gyventi ir ziureti ar pasiseks puse metu ar ne. O pries santuoka, ir jau tuoktis tvirtai zinant, kad cia tas tavo zmogus, kuriam nori atsiduoti kunu ir siela, bei pasvesti savo gyvenima.

    matrioska

  9. 1

    "anonime", esu gyvenusi Kinijoje, ir tai tikra nera tiesa. Buna kad ir virs 30 metu susituokia. Gal anksciau buvo kitaip, bet dabar situacija Kinijoje panaseja i situacija Japonijoje, ir kinai pirma stengiasi susikurti materialine gerove, o tik po to kurti seima.

    Yuki

  10. 0

    Kinijoje, kai moteriai sukanka ~25-27 metai, ji jau yra laikoma mažai kam reikalinga „nukainota pagedusia preke“ – per sena suvilioti patrauklų ir pakankamai uždirbantį vyrą, gyvenantį kokiame dideliame Kinijos mieste. Žinoma, toks vyras turi didelį pasirinkimą tarp moterų, ir, neabejotinai, jis į žmonas ims jaunesnę moterį. Miestuose tokių „pagedusių nukainotų prekių“ (šlykštus terminas, beje) moterų yra išties nemažai ir jų ne vienas vakarų žurnalistas (bent jau kiek tekę matyti „Youtube“) klausė, kodėl tokia situacija, kad vienu metu ir vyrų perteklius, ir „left-over women“ fenomenas, egzistuoja, kodėl moterys lieka vienos ir neima kokio vyro iš kaimo? Pagal moterų atsakymus, dažniausiai tie vyrai būdavo išbrokuojami dėl nepakankamai didelio atlyginimo, dėl per mažai sukaupto turto, ir dėl neturėjimo leidimo gyventi kokiame dideliame Kinijos mieste iš valdžios. Kitaip tariant, Kinijos moterys greičiau liks vienišomis, nei nuleis savo standartus. O čia tai materialistinis pragmatizmas!

    Anonimas