• 5ats.

    stengiames bet nieko

    Su vyru norime leliuko. Puse metu jau stengiames bet nieko.Kai buvau pas ginekologe sake,kad kaklelis grazus. Nerimauju kartais atrodo jog vyras nusiviles buna.O menesines tai buna tai nebuna pora men.

    dviliukas121MėnesinėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    manau normalus dalykas, mano drauge 6 metus bande nekas nesigavo tiek jai tiek vyrui buvo viskas gerai. ir kai nuleido rankas gavos netyciukas :) manau nereik nuleisti ranku ir vis stenktis

    kristinappp

  2. 1

    Teisingai, reikia atsipalaiduot ir negalvoti kad mylites vien tam kas pastotumete. Ir siaip stenkites kuo maziau apie tai galvoti, stresuoti ;) Sekmes.

    Yuki

  3. 1

    2 anonimo auksiniai zodziai, tikrai megaukites sexu, nustokite gyventi vien tik leliuku, kaip sakoma bus laikas bus ir vaikas.

    Anonimas

  4. 1

    Kai mes "darem" vaikiuka,pirmi men.buvo normalus,po to tai virto darbu,nebetiek megavomes,kiek darem vaika,ir kai testukai budavo neigiami labai liudedavom,ir tarsi kaltinom save ir vienas kita.
    po kurio laiko,berits 7 ar 8 men,nusyvilimu.nusprendem padaryti pauze.ir pagyventi sau.ir vaikiukas buvo "padarytas"po geros vakatienes ir keletos kokteiliuku.
    manau daug ka daro ir musu nusiteikimas,jei gyvenam vien mintimis ir laukimu,nieko gero nesigaus,aisku,jei "uxkibs,tai uzkibs"bet taip ir tarpusavio santykius galima susigadint,nes kai didziulis noras,tada pradedam pastebet partnerio padarytas "klaidas",pirtyje per ilgai pabuvo,isgere,paruke,....arba jus pati kazka "neleistino"padarete.
    nuimkit stresa,ir megaukites,nes kas cia gali zinot,galbut tai paskutines galimybes oabuti kartu atsipalaidavusiems ir vieniens,nes sexas nestumo metu ir po jo pasikeicia.tad megaukites,o ne dirbkit :-)
    Sekmes

    Anonimas

  5. 1

    Nenusimink turėsit,mes su vyru virš 3 metų planuojam ir iki šiol neturim ...

    Anonimas